Hei i sola!
Hva skjer med julitemperaturer i mai? Vi har rett og slett hoppet over vårjakkene og gått rett fra vinterdresser til badeshorts i år! En kan jo ikke gjøre annet enn å elske det! Med sommeren kommer lysten på salater og annen lett mat. Hva er vel ikke bedre enn en lun frisk salat i solen? Spesielt kombinert med isvann med mynte og en iskaffe (dilla!). 2018-05-23 12.13.25Det er mange fordeler med å styre dagene sine litt selv, en av dem er litt ekstra tid til lunsjkos. I dag rakk min kommende mann (tenk det!) lunsj med meg før jobb også. Hverdagslukus! Det gjelder sette pris på de små øyeblikkene som får hjertet til å smile litt ekstra! 2018-05-23 12.14.08Denne salaten tror jeg må være min favorittsalat. Den er en av lunsjsalatene i vår populære Kickstartmeny. Jeg digger de sprøstekte kikertene som gjør salaten rik på protein, mettende og ekstra smaksrik. Mangoen gir perfekt sødme, avokadoen gir gode fettsyrer og resten gjør salaten til en knakende bra matopplevelse. Isvann med mynteblader fra hagen har blitt en fast følgesvenn, og iskaffe hører virkelig sommeren til. HER er oppskriften på den ultimate iskaffen!

SPIRESALAT

(2 pers)
Du trenger:

  • 2 store never spinat
  • 2 store never crispy salat
  • 1,5 boks kikerter (samt litt rapsolje, salt, paprikapulver, hvitløkspulver og pepper om du vil sprøsteke de)
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 bunt vårløk
  • 1 stor avokado eller 2 små
  • 1/2 mango
  • En neve sukkererter
  • Urter etter ønske (koriander er kjempe godt!)
  • Spirer om du har

Hakk alt i ønsket størrelse og sprøstek kikertene i stekepannen med litt olje og ønsket krydder. Stek kikerteren på middels varme i 5-6 minutter og spis gjerne salaten lun. Topp gjerne med en slant kaldpresset olivenolje.
2018-05-23 12.14.33
I disse dager har vi kampanje på Kickstartmenyen vår, og fra mandag av (28mai) starter både Randi og jeg opp sammen med en fin gjeng andre Kickstartere. Menyen vår er laget for 10-dager med fokus på detox, økt fettforbrenning og mer energi. Den fungerer så utrolig bra og selv gleder jeg meg veldig til den gode følelsen i kroppen. Heng deg på om du vil! Les mer om Kickstartmenyen her!