//Inneholder noen sponsede produkter fra Lev Logisk

Hei sveis!
Jeg har så smått begynt å komme i julemodus, det er så koselig! Jeg er og blir et julemenneske og elsker alt som har med julen å gjøre. Egentlig har prinsippet vært å vente med alt av julerier til etter 1 desember, men i år har vi tyvstartet siden forberedelsene til Julens fineste oppskriftshefte (det er vel lov å si?) startet allerede i slutten av oktober. Tusen takk til alle som klikker hjem herftet vårt! Håper dere blir like fornøyde som vi er.

I går klarte jeg ikke dy meg mer og satt julemusikken på, klinket til med pepperkakesirup i kaffen og startet forberedelsene til barnas julekalendere. Jeg tror faktisk jeg gleder meg mer til kalendergaveåpningen enn de! Vil dere se barnas kalendergaver? 
Kalendergavene inneholder mye sunnere snop og noe nyttige ting de faktisk trenger. Jeg ønsker ikke bidra med noe kjøpepress og er veldig motstander av dyre saker i kalenderen som bare blir lagt i en skuff etterpå. Husker dere jeg forelsket meg helt i disse “kindereggene”? Nå har de kommet med en egen kolleksjon med nordiske dyr, og enda kulere, en egen julekolleksjon! Disse elsker barna! Sjokoladen er søtet med kokossukker og er nydelig god, og pappdyret de får i hvert “kinderegg” er solid og har hos oss vært godt brukt. I løpet av desember vil de etter hvert få en liten gjeng med dyr jeg tror de vil leke mye med. 

Barna får også litt sunnere snop fra blant annet Yum Earth. En pose kjærligheten gir vipps mange små kalendergaver. Posene med gelesnop blir “delegave”, så den pakken står det begge navn på, også får de dele seg i mellom på morgenkvisten (de har jeg med vilje lagt på lørdagen 😉 ). Jeg har også klinket til å gitt de modelleire i år. Levlogisk har nylig fått inn modelleire av kun naturlige ingredienser. Mine to luringer elsker modelleire, men jeg har vært noe skeptisk til innholdet i fler av merkene og ble så glad når jeg kom over de! De får hver sin farge fordelt over fler dager (pakken inneholder 5 farger totalt). De får også nyttige ting som glasssugerør (noe de har ønsket seg en stund siden mamma og pappa har et hver), og refleks.

Årets kalender blir enkel med papirposer hengende på juletreene jeg mekket i fjor (se fjorårets kalender her!).  Dette blir stas! Fikk du noen tips?