Inneholder sponsede produkter fra Pureyou.no

Hei dere fine!
Jeg får ofte spørsmål om jeg kan skrive litt om hva slags sminke jeg bruker. Jeg har delt mange hud og kroppspleie favoritter med dere opp i gjennom, men sminke har det ikke vært stort mye av her på bloggen. Det er mange år siden jeg bestemte meg for å gå over til naturlig sminke. For hver gang noe ble tomt byttet jeg det ut med gode produkter laget av naturlige råvarer. Nå er ikke sminkemappen min spreng-full lenger, men inneholder heller noen få favoritter jeg ikke klarer meg uten. For meg er det viktig at sminken er laget av naturlige råvarer, er fri for parfyme og hormonforstyrrede stoffer. Jeg har sensitiv hud og er nøye med hva jeg smører på den. For visste du at mye av det du smører på huden absorberes raskt inn i blodbanen din?

Det viktigste for meg er å ha en naturlig look. Jeg liker ikke mye sminke, spesielt ikke så det blir synlig på huden. Jeg kan klinke til med litt ekstra øyensminke av og til, men huden vil jeg skal ha en naturlig fin glød. Det er klart at man kommer langt med et godt kosthold og trening. Samt drikke mye vann og gode hudpleierutiner, men sminke må man jo også ha! Først bruker jeg nypefrøolje (les mer om hudpleiefavoritten her) for naturlig glød og nydelig pleie, så bruker jeg BB-kremen fra Inika.
Jeg har i mange år sverget til BB-krem, nettopp fordi den både pleier OG fungerer som en fondation. Inika er en av de beste jeg har testet, og en bonus er selvsagt at 80% av ingrediensene er økologiske. Den smelter så fint inn i huden og gir en naturlig fin farge.

Jeg har en tendens til å være rød rundt nese, kan få noen urenheter rett før menstrasjon på haken og for ikke å snakke om dette med blå ringer under øynene etter en dårlig natt søvn med to kids og en mann i sengen. Jeg har derfor forelsket meg i denne consealeren.  Den er så fin å smøre ut og dekker SÅ godt uten at det synes på huden. Elsk altså!

Så til maskara! Jeg skal love dere jeg har testet mange merker innen kategorien “maskara med naturlige ingredienser”. Alle gangene har jeg blitt skuffet. De har hatt en tendens til å gi dårlig med volum og bli raskt tørre. Så tørre at de ofte drysser. Jeg jublet derfor da jeg fikk teste denne. Endelig en som gir volum og fyldige vipper uten å drysse! Elsker når jeg kupper gode produkter som dette altså! Til slutt går jeg over med solpudderet og vipps er jeg hverdagsklar!

Psst! Bestill hos PureYou nå om du vil ha pakken din før jul! De har altfor mye fint 🙂