GODT NYTT ÅR! Så var første dag i nytt år her og jeg legger et helt fantastisk fint år bak meg. Det mest spektakulære med året som gikk er uten tvil bryllup og alt det fine rundt det. Jeg snakker forberedelser i sommer og bryllupsreise i Italia. Jeg har endret etternavn, jeg har startet jobbe med de flinke folka på Fedonklinikken og jeg har blitt flinkere til å leve i nuet. 2018 kort oppsummert!

Fler faste spalter har blitt til her på bloggen i løpet av fjoråret, og en av de er månedsoppsummeringen. Det er så fint å oppsummere måneden som gikk, løfte frem fine ting som skjedde, og sette mål for neste måned. Takk for nå DESEMBER, du har jaggu vært fin!

TRE FINE TING

1. Jentetur til London! Jeg startet julemåneden med shopping, goood mat og masse julekos med to fine venninner. En tur jeg kommer til å sveve på i lang tid. Les om mine Londonfavoritter her!
2.
Snopkurs og julemarked. Jeg er så takknemlig for å få lov til å jobbe med det jeg elsker mest. I desember har jeg hatt snopkurs for foreninger, på hjemmebane og sammen med min fine samarbeidspartner Midsona. Jeg er heldig som får samarbeide med den flinke gjengen der! Det er Midsona som fører alle favorittproduktene fra Supernature, Helios, Urtekram, Cocosa osv. Veldig gøy å få ha snopworkshop på julemakedet de arrangerte 5.desember.
3. Juleferie og late juledager med gjengen min.

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

Det mååå bli MANDELBOMBENE. Jeg dåner helt av de! Det gjør for så vidt alle som har fått smake også! Seige, digge mandelkjeks dyppet i mørk sjokolade. Blir faktisk ikke bedre! Disse har jeg momset på hele julen! Smaker fantastisk godt ved siden av en kopp kaffe og en god bok.

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

For mange er januar trist og mørk, men den byr også på nye mål, nye muligheter og følelsen av en ny start. Beste følelsen spør du meg! Kjøp deg en fin bok og skriv ned hva du ønsker dette året skal gi deg. Hva vil du gjøre? Hva ser du for deg at du kan lære? Har du noen mål å jobbe mot? Noe du ønsker deg? Jeg har kjøpt meg en snasen bok og bruker små stunder jeg har helt for meg selv til å tenke, skrive og oppsummere. Det er så fint! Så hva gleder jeg meg til i måneden som kommer?
1. Klinikkjobbing. Jeg har faktisk savnet jobb i ferien. Klinikkjobbing er bare en liten del av min jobbhverdag, men likevel betyr kontakten med klienter og den muligheten til sammen skape gode resultater sammen SÅ mye! I januar skal jeg starte opp med Eurodiet på klinikken i Fredrikstad også. En effektiv diett vi bruker på Fedonklinikken. Perfekt for de som skal ned en del kilo!
2. Bursdagsfeiring for gutten min som straks blir 6 år. Jeg elsker bursdagsfest og gleder meg like mye som han til å fikse i stand til fest.
3. Gode rutiner og mer trening. Desember har vært preget av mye sykdom. Først fikk gutta lungebetennelse, den ene etter den andre. Så fulgte omgangssyken, og i julen fikk mor i huset en forkjølelse kastet over hodet. Desember har i grunn bare vært preget av sykdom, så det er jo klart jeg savner trening og de gode fargerike matrettene. Januar blir bra og jeg lover MASSEVIS med inspirasjon her på bloggen (så sant vi er heldige å får solskinnsdager og godt lys til å ta fine matbilder da 😉 )

MÅL FOR JANUAR

1. Stå opp kl.06 hver dag! Jeg vet dette er et ambisiøst mål, men jeg må rett og slett bli flinkere til å utnytte dagene. Jeg sover neste aldri lenger enn 07, men jeg er sikker på at den timen ekstra, kanskje til og med alene mens resten av huset sover vil være verdifull.
2. Komme i gode treningsrutiner igjen. Jeg elsker løpeturene langs sjøen og styrketreningen med nabo-damene. Trening gir kroppen min så mye, men jaggu blir det raskt nedprioritert i hektisk hverdag også.
3. Spise mer veggis! Jeg elsker veggie og vil bli flinkere på å spise enda mer plantebasert. Månedene fremover vil bli brukt til å teste litt nytt og utvikle nye oppskrifter.
Ønsker dere en nydelig fridag!
Januar og 2019, jeg er SÅ klar for deg!