Hei fine dere!
Jeg håper dere nyter førjulstid og ikke stresser for mye. Stress er ikke bra for en eneste ting! Om det er hektisk håper jeg dere setter av små pauser til kos også. Hos oss senket juleroen seg i går. Det gjenstår et par ting som den store julehandelen, men det meste er nå i orden til jul. I år som i fjor skal jeg prøve logge av det meste av sosiale kanaler og bare bruke tid på de som står meg nær. Jeg skal bruke fridagene til å gå turer i skogen, lese bok og leke med mine to små luringer. Jeg kommer derfor sterkere tilbake i 2019! Da venter noen små og store endringer og jeg har mange fine ting å vise dere. Frem til det, her er mine JULEFAVORITTER fra bloggen. Disse må dere prøve i løpet av julen!

Mandelkjeks – perfekt til ost (og vin), som kanskje er et herlig avbrekk fra den tunge julematen?
Barnehagebrød – langtidshevet brød som nesten gjør seg selv. Perfekt til julens frokoster og lunsjer!
Kakao med krem – det hører jo til på tur i skogen!
Verdens beste snickers – denne har jeg laget masse av nå i førjulstiden! Perfekt å gi i gave også.
Bounty – Denne er så goood!
Lakriskuber – min snopfavoritt om jeg bare skulle valgt én!
Mandeldrøm – En perfekt julekake, nesten som Sarah Bernhard!
Mandelbomber – Den nye favoritten og den nyeste oppskriften på bloggen. Disse går jeg å mumser hele tiden nå. SÅ gode!
Pepperkakesirup i kaffen – Altså! Dette er SÅ godt!

Med det ønsker jeg dere alle en riktig GOD JUL! Tusen takk for at dere følger meg, kommenterer, liker og kommer på foredrag/kurs. Dere er fine!


Som jeg gleder meg til julefri med disse to og mannen min!
GOD JUL