Samarbeid med Pureyou.no

De siste ukene har huden min virkelig trengt ekstra pleie. Ikke så rart siden målet mitt for året er mer utetid i naturen. Den tørre vinterkulden tar knekken på huden, og når huden allerede er litt tørr og sensitiv blir man raskt stiv i maska 😉 Huden min har til tider vært matt og tørr, og det har virket som at den aldri har fått nok fuktighet. Jeg har vært nøye med god pleie, renser, bruker nypefrøolje og med denne kremen (amazing) over morgen og kveld. Jeg har også vært nøye med å spise gode fettsyrer, og tatt dobbel dose med omega 3. Likevel har huden trengt ekstra fuktighet og pleie.

Redningen ble ansiktsmasken fra Orgaid. FOR en fantastisk maske! Den gir umiddelbar effekt som faktisk varer. Jeg har ligget med denne når jeg likevel ligger langflat i sofaen på kvelden, og i fler dager etterpå gir den gode resultater. Fungerer rett og slett som en liten fuktighetsbombe til huden! Anbefales!
Masken inneholder aloevera og hyaleronsyre som tilfører fuktighet og roer huden, og trollhassel som reduserer irritasjon. Jeg er in love!

Den kan forøvrig kjøpes enkeltvis, eller i pakker på 4. Perfekt venninnegave å gi bort også!