Hei hå i søndagskvelden! Straks ny uke og jeg har en ny ukesmeny på lur. Den kommende uken vet jeg at halve landet har vinterferie og litt mer kos venter kanskje hos de fleste? Jeg har derfor lagt til to søte favoritter som passer den kommende uken, uansett om du har vinterferie eller ei!

Ukesmeny

Mandag: Blomkålsuppe toppet med stekt sopp (og evt bacon/spekeskinke)
Tirsdag: Salatbuffét ala denne ( se bildet)
Onsdag: Marinert kylling med digg tilbehør fra MAT-PREPP GUIDEN.
Torsdag: Sprø fiskepinner  med søtpotetfries, aioli og crispy grønnsaker
Fredag: Friske vårruller med scampi (lages på samme måte, men fres scampien i pannen med resten av tilbehøret i et par minutter i stedet for kjøttdeigen. Vi har helt dilla!

Med det har jeg funnet ut at det er hverdagsmiddagene de fleste trenger inspirasjon til. Helgens middagskos blir ofte litt enklere. Surdeigspizza, søtpotetnachos, skinkepai, og ostetallerken med mandelkjeks (og rødvin?) til er mine favoritter!

To søte favoritter

Verdens beste havrekjeks
Lages av få ingredienser og elskes av alle. Store som små. Skal du slå på stortrommen kan de lages med non-stop i til kidsa, eller med tranebær, eller om du vil gjøre de så næringsrike som mulig: gresskarkjerner og gojibær. Disse er så fine å ha liggende på lur, dessuten er det helt perfekt tursnacks.

Knallgode vafler
Disse er fulle av bra næring til kroppen, enkle å lage og helt perfekt til vinterferiekos!

glutenfri-havrekjeks

Ha en nydelig uke!