Wow, så gøy det var i går! Online foredrag med en SÅ bra gjeng var skikkelig gøy! Tusen takk til alle som var med.
Jeg følte meg helt høy på livet etterpå og kom meg ikke i seng før klokken ble altfor mye. Hehe. Veldig mange har spurt om å få opptak, det har jeg dessverre ikke. Jeg har derimot bestemt meg for å kjøre enda et foredrag til søndag kl.10:30. Det blir gøøy! Meld deg på om du vil HER

Til frokost i dag laget jeg og gutta noen knallgode kjappe bananpannekaker. Disse pannekakene er babyvennlige og passer til de aller minste også!

Du trenger (ca 10 stk)
1 banan
2 egg
2 dl Helios quinoamel
1 – 1,5 dl havregryn
1 ts kardemomme
1/2 ts kanel
1 ts bakepulver

Kjør alle ingrediensene i blender eller stavmikser og stek små pannekaker i pannen.
Quinoamel er forøvrig helt supert å bruke i pannekaker. Melet inneholder naturlig mye protein, og er ellers rikt på mineraler. Perfekt å bruke i bakst for å gjøre baksten mye sunnere uten at det går på bekostning av smak og konsistens!

Ha en nydelig helg!
Kanskje vi sees på foredrag til søndag?