“Svooosj” sa det, så var oktober over. De 31 dagene der gikk jaggu raskt! Ikke så rart siden SÅ mye gøy var skvist inn i en måned. Elsk på oktober. Her kommer en liten oppsummering!

TRE FINE TING

 1. Høstferie, København og gode hjertevenner
  København altså. Jeg digger hver eneste lille krik og krok! Vi startet måneden med en langhelg i København vi. Først et par dager på hotell i storbyen, så et par dager med de fineste hjertevennene. Helt herlig! Les mer om Københavnturen og få noen tips HER.
 2. SPRUDLENDE YOGAWEEKEND
  Denne helgen hadde jeg gledet meg til siden mai. Kjærnes gård er like fin, om ikke finere som på Tv2. Gjengen, stedet, maten, stemningen og alt var så himla perfekt i mai. Og når vi reklamerte for oktoberhelgen ble den utsolgt like fort. Som mai-helgen ble oktober-helgen HELT HERLIG. Når man putter alle mine favoritter i en helg kan det jo ikke bli annet enn bra! Les mer om helgen HER.
 3. Google Nest på restaurant Rest
  Jeg digger gode smaksopplevelser, møte nye mennesker og utfordringer. Kokkekonkurranse med Google og kokkene på gourmet restauranten Rest var derfor en helt toppers opplevelse jeg kommer til å leve lenge på!
  Les mer om kvelden HER!

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

Denne måneden har bloggen vært preget av oppskrifter av det søte slaget. Kanskje ikke så rart siden oktober er kald og mørk, og byr på mer sofakos, pledd og tente lys. Denne SNICKERSKAKEN har vært veldig poppis. Den slang jeg sammen i en fei i forbindelse med et samarbeid jeg hadde med Plantego peanøttsmøret. Den må testes! Månedens favorittoppskrift er likevel disse fantastisk gode GRESSKARMUFFINSENE. Mannen mener disse er de beste glutenfri muffinsene han har smakt, og mange av dere har allerede testet, tagget meg i bilder og gitt gode tilbakemeldinger. GØY!

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

 1. Snopkurs og julekurs til den store gullmedalje
  Altså, FOR en høst dette har vært! Jeg har hatt så mange kurs, og fler skal det bli. November er tilnærmet fullbooket og det gledes. Jeg er heldig som fortsatt har samarbeid med Sarpsborg kommune. De skal jeg arrangere tre kurskvelder med sunnere julesnop og søtt. Dessuten venter fler fermenteringskurs og surdeigsworkshops på meg. Jeg er altså SÅ takknemlig for å jobbe med det aller beste jeg vet!
 2. Snart juuul!
  Det nærmer seg juuul og jeg gleder meg sånn! Snart kommer noen adventskalendertips og annet snask fra meg her på bloggen. Også har jeg nylig hentet en stor bunke Julehefter som ligger klar til sending!
 3. Julebord 1, 2 og 3
  Jeg har booket november full av julebord da. Greit med alt som er unnagjort før desember si!

MÅL FOR NOVEMBER? KLARTE JEG OKTOBERMÅLENE?

I oktober hadde jeg satt meg som mål å stå opp kl.05:15 hver ukedag. En venninne utfordret meg slik at jobbhverdagene skulle bli mer effektive. Problemet er bare det at jeg har crazy A-mennesker av noen kids. Så når jeg karret meg ut av sengen kl.05:15 kom de kl.05:30. Altså: ikke så effektiv jobbmorgen likevel. Planen var å gjøre litt yoga først, så jobbe. Det klarte jeg faktisk hele den første uken, men så ble det bare krøll. Nå står jeg heller opp kl.06, og prøver være mer bevisst på når jeg legger hodet på puten på kveldene i stedet. Jeg er altfor glad i frokost og kaffe på morgenen, så hektiske morgener orker jeg ikke!

Så til målet om melke og glutenfri diett. Jeg har klart det 98%, men huden min derimot: den samme. Jeg tror fortsatt det kan komme innenfra, så jeg tviholder på livsstilen med nok hvile, nok søvn og bra mat. Så håper jeg de små nuppene i hele fleisen slipper taket snart.

MÅL FOR NOVEMBER? Nyte små øyeblikk med den fine gjengen min mellom all gøyal jobbing. Og komme tilbake i løpeformen igjen. Det har stått på planen en stund. Hehe!