//Inneholder noen sponsede produkter fra Lev Logisk

Siden snøen laver ned ute har jeg tillatt meg selv å komme bittelitt i julemodus. Mannen klinket til å kokte pepperkakesirup til kaffen vår i går, og nå sitter jeg her og styrer med pakkekalenderen til kidsa. Det har blitt en liten tradisjon for meg å kose meg med innpakking og planlegging av den. Også vet jeg dere synes det er stas å se hva de får!

HER kan du se kalenderen fra i fjor, og HER for året før der igjen. Jeg ser nå at kalenderen fra i fjor er ganske så lik årets kalender. I fjor gikk jeg for en del “kinderegg” fra Levlogisk. De ELSKER barna, og de søte pappfigurene som medfølger leker de med enda! Så i år får de fler i samlingen sin. I “kindereggene” følger det også med god sjokolade. Den er søtet på kokossukker og er kanskje den beste sjokoladen jeg vet om. HER finner du “kindereggene”. I år som i fjor får de også ting de har bruk for. Jeg orker ikke fylle på med tulle-leker, derfor får de sokker, truser, men også blyanter, viskelær, osv. Gutta begynner bli store, så nå får de superkul ringeklokke til sykkelen sin og dette kule kortspillet. De får også disse fantastiske nissesjokoladene på pinne. De består av 73% økologisk sjokolade. Hvor fantastisk er ikke det da? Gleder meg like mye som de til gaveåpning! Pakkekalender er GØY!

Sjekk disse nydelige kremmerhusene fra Malmø sjokoladefabrikk. Dette er luksussjokolade jeg tror jeg skal ha for meg selv. Kanskje spare de til adventstiden og ta én hver dag i desember? I kveld skal jeg forresten ha årets første snopkurs med litt jul som tema. Det blir fire slike kurs fremover i november, og alle er fulle. I dag skal fler familier i sving på kjøkkenet. Det gleder jeg meg masse til!

Ha en strålende fin mandag!