Hei hå!
Åh, nå skjer det altså så mye gøy på en og samme tid. Jeg har jobbet på spreng med siste innspurt til boka i noen dager, og i morgen går den i trykken. Det er virkelig en berg og dalbane av følelser knyttet til den boka. Jeg har så sommerfugler i magen. Jeg er redd for å ha skrevet noe feil, redd for at ingen skal kjøpe den, eller at jeg skal stå alene på lanseringsfest. Likevel er jeg skikkelig stolt av resultatet og synes den er finere enn jeg noen gang kunne drømt om. Den er liksom MEG på alle måter, både tekst, oppskrifter, fonter og farger. Jeg gleder meg skikkelig til å vise den frem, og håper dere liker den like mye som jeg gjør! Dette er helt vanvittig spennende. Jeg skjønner nå hva alle forfattere snakker om når de sammenligner bokprosjektet med et svangerskap!

Parallellt med dette planlegger jeg lanseringsfest i Oslo, for det er klart at dette skal FEIRES! Jeg håper virkelig å se mange av dere der! Også ble Sprudlende Yogaweekend fullbooket på bare noen timer, OG jeg føler meg heldig som kan få følge en gjeng tett på kurset mitt de neste 6 ukene. Hei hvor det går!????

Nå som januar er på hell, vil du vite mine januar-favoritter?

Myke ullgensere – jeg har bodd i myke strikkede eller heklede gensere i hele januar. Jeg er en frysepinne og siden jeg ofte har hjemmekontor vanker det mye varme gensere og ullsokker på denne dama.

Bivoks ark (Reklame) – jeg har bestilt meg fler bee`s wraps, de er virkelig helt magiske. Lurer på hva jeg gjorde før. Jo! Jeg brukte plastfolie eller plastposer. Vi har altså nesten sluttet med begge deler. De bivoks arkene er så bra. De kan brukes igjen og igjen. De skylles bare i lunket vann etter bruk. Hos oss brukes de til alt fra å pakke inn et halvspist eple eller mango, til å dekke til deiger eller skåler med matrester. Helt genialt! Se utvalget hos Levlogisk HER

Tørrere hud og behov for mer fuktighet og pleie (Reklame) – det er nesten ikke til å unngå å føle seg litt gufsen (er det et ord?) i januar. Huden blir tørr og det er behov for mer pleie. Jeg har sverget til nypefrøolje i en årrekke, og elsker det. Men på denne årstiden trenger huden min mer fukt. Evolve er en ny favorittserie. Fuktighetskremen og den helt vidunderlige “clensing melt” er helt nydelig. Rensen ser ut som en klar gelé, men når den kommer i kontakt med vann blir den hvit og skummer skikkelig. Både den og fuktighetskremen lukter nydelig og gir virkelig påfyll av fukt. Januarfavoritter!

Kaffe med steamet havremelk og rå sjokolade – jeg har fått en (u)vane å lage en deilig kaffe på havremelk og aller helst med en bit bitter mørk hjemmelaget sjokolade til på ettermiddagen. Som et mellommåltid før barn skal hentes. Det er blitt min hverdagsluksus. Når været ikke er på sitt beste er denne luksusen sååå deilig! Sjokoladeoppskrift finner du HER. Jeg reduserer litt på mengden søtt og topper med kakaonibs. En liten antioksidantbombe der altså! ?

Glutenfritt grovbrød – vi er dilla på glutenfritt grovbrød. Gjerne til frokost i helgene med kokt egg og pesto på! Eller avokado og tomat. NAM! Brødet er skikkelig saftig. Jeg lager brødet av denne miksen fra Helios, men lager én stor brødform og tilsetter 1 neve solsikkefrø, 2 never sesamfrø og 1 neve hakkede valnøtter. Brødet oppbevarer jeg stort sett i fryseren, så varer det en stund. SÅ godt!

Hvem stemmer for at dette blir en fast spalte på bloggen? Månedens favoritter! Disse forklarer måneden min ganske så bra, altså!