I dag har jeg løpt 7 km i skogen med mannen i huset. Han har nemlig funnet ut at jeg og han skal være med på noen løp sammen til sommeren. Linn skal altså mest sannsynlig løpe heseblesende gatelangs som en blodsprengt tomat mens mange folk står langs veiene å ser på. Åh, hællemååååne! Som om ikke et sykkelritt på 7,5mil i terrenget 2 juni skulle være nok. Og apropo dette sykkelrittet, gjett hvem som ennå ikke har satt rompen på den nye terrengsykkelen sin og syklet noen runder utendørs en gang? Makan. Jeg kjenner kortisolnivået (les: stresshormonet) hopper i taket bare av å tenke på det!

Etter denne 7 kilometeren i skogen ble det Indisk simsalabim suppe med nydelig krydderbriks ved siden av. DET var godt DET!

M.m.m.

Indisk simsalabim suppe (til 4 personer)

2 ss hakket ingefær
3 ss hakket chilli
1 finhakket kinesisk hvitløk
1 hakket gul løk
2 ss Cocosa
1 buljongterning
ca. 4 dl vann
2 bokser kokosmelk
2 ss peanøttsmør
4-5 ss soyasaus
4 ss Graham Masalakrydder
6 ss paprikapulver
1 ss cayennepepper
1/2 ts pepper
1,5 hakket paprika
et par never sukkererter
2 hakkede gulrøtter
1 dl røde linser
Strimlet grillet kylling

Fres chilli, ingefør, hvitløk og løk i Cocosaen. Tilsett litt olje og peanøttsmør som du lar småputre i et lite minutt. Tilsett buljongterningen og vannet. Tilsett videre kokosmelken, soyasausen og krydderne. Småkok i 5 minutter før du tilsetter grønnsakene og de røde linsene. Kok på svak varme i 10 minutter. Tilsett et par ss persilleblader og kyllingen før servering. Nyyyyyt!