Hei hå og god mandag!

I dag har hverdagen startet skikkelig for meg igjen etter ferie. Den startet egentlig 1.august, men med tre planleggingsdager på rappen, og to bursdagsfeiringer forrige uke ble vi raskt sugd litt tilbake i ferie/sommermodusen. Når været er så deilig som det er skulle det bare mangle, og jeg har koset meg masse! Likevel er hverdager alltid best. Jeg trenger egentid, tid for meg selv til å klarne hodet og til å jobbe. Jeg gleder meg SÅ til å ta fatt på en spennende høst og håper av hele mitt hjertet og krysser alt jeg har for at coronaviruset ikke skal sette en stopper for alt det gøyale vi har i vente! Det kribler i magen at SPIS DEG SLANK OG GLAD nærmer seg oppstart. Jeg gleder meg også masse til yogaweekend i Ålesund neste helg, yogaweekend i oktober (som ble utsolgt på 30min!!!) og yogaweekend i november som ble satt opp ekstra. Denne høsten blir fin! Kanskje vi slår følge på kurs? SPIS DEG SLANK OG GLAD er noe av det fineste. Kurset, gjengen, livesendingene og ikke minst resultatene. Jeg gleder meg skikkelig til oppstart!

Tenk at jeg nå er mamma til en som går siste året i barnehagen og en som går i andre klasse! Hvor ble tiden av?
I skrivende stund har gutta formiddagsbesøk og får servert knekkis. Så tror jeg faktisk vi skal sykle på stranden. Vi vet jo faktisk ikke hvor lenge dette nydelige været varer! God mandag og ny uke!

Forresten! Med denne pandemien hengene over oss blir det mye matpakker om dagen. Hvem stemmer for litt matpakke inspo her på bloggen?

Psssst! Jeg klarer ikke la være. Jeg tyvstarter påmeldingen til SPIS DEG SLANK OG GLAD – septembergjengen I DAG! Av og til må man være litt crazy bananas og bare følge magefølelsen. På blokka mi står det åpning for påmeldinger 29/8 nemlig! Les mer HER!