Hei hå! Vipps var det høst og september!

August har vært så fullspekket av fine ting! August er alltid en favoritt siden jeg og husets minstemann har bursdag (hoho!). Dessuten elsker jeg følelsen av å starte litt på blanke ark, være full av inspirasjon og motivasjon. Nå skal andre halvdel av 2020 kickes i gang, og det har virkelig skjedd denne måneden. Samtidlig har jeg vært mye med gjengen min og fått lurt inn litt etterlengtet ferie også.

Her kommer et knippe august-favoritter som oppsummerer måneden ganske så bra!

Selvplukkede grønnsaker – Like ved oss ligger Skauen Gård, en nydelig plass med selvplukk av grønnsaker. Der elsker både gutta og jeg å henge. Vi kunne vært der i timesvis å plukket, det er så stas! I år har vi spist både hvite, lilla, gule og oransje gulrøtter i alle mulige retter, hatt rødbet i pannekakerøren og i smoothien, ovnsbakt polkabeter, knasket sukkererter, woket aspargesbønne og grillet mais. Det er altså så stas!

Wokmiks i salatbollen. Jeg spiser stort sett salat hver lunsj. Mest forsi det går kjapt og fordi det er lunsjen som gir meg mest påfyll av energi. Da har kroppen det best! Jeg har alltid en slik miks stående som base til salaten, og nå er jeg dilla på den som heter “Super grønnkålmix” fra Ferdig preppa serien til Rema.

Silikonposer til tur og oppbevaring – jeg har siklet på slike en stund, og endelig har jeg fått meg et par. De fine små posene fra Montii er laget av silikon og kan brukes igjen og igjen. Jeg har hatt de med på tur og har de med eks frukt, grønnsaker, ost osv i kjøleskapet. Altså, SÅ geniale! Sjekk de ut her.

Ny fin kopp fra Studio Arhøj – den er altså sååå fin! Jeg kjøpte den i en søt liten butikk da vi var på ferie i Lærdal, men ser den selges på diverse nettbutikker. Forelska i den koppen der!

Montii drikkeflaske og mattermos (Reklame) – skolegutten min fikk ny drikkeflaske til skolestart. Denne fra Montii er superfin og praktisk størrelse. Den er laget av stål og holder derfor vannet kaldt leeenge. Den har drikketut som er lekkasjesikker også er den jo skikkelig fin. Vi har en bumper i annen farge for å beskytte flasken ekstra.

Mattermosen har gutten min ønsket seg en stund, faktisk. Mest fordi han elsker varmmat og supper, men kan ikke fordra middagsmat, egg osv når det har blitt kaldt. Termosen holder maten varm, er enkel å bruke for de små (og store), også er den jo veldig kul da! Den kan forresten også brukes til å holde maten kald, for eksempel yoghurt. Den er altså så smart! Brukes nesten dagelig hos oss!
Flasken finner du her, mattermos her.

Yes, der fikk du altså et knippe augustfavoritter. Nå er jeg skikkelig klar for september og kursstart (for til mandag allerede starter SPIS DEG SLANK OG GLAD opp igjen. Hurra!). Gleder meg til å henge med en fin gjeng i høst, sammen skal vi få til så mye bra resultater!!