Altså, for en magisk helg jeg har hatt! Jeg har ikke landet helt enda, og det er helt greit kjenner jeg. Dagen i dag er satt av til å henge med barna, og rett og slett lande litt. Det er bare to små uker til neste weekend, faktisk!

Dette er faktisk årets første Sprudlende Yogaweekend grunnet Covid-19 og avlyste kurs på vårparten. Eller, jeg var medarrangør på yogaweekend i Ålesund i august. Men det er liksom noe annet når jeg arrangerer selv med mine nydelige følgere på vakre Kjærnes Gård. For den helgen er faktisk helt magisk! Og det er altså så stas å få møte følgerene mine og helge med de en hel helg! Jeg føler meg så takknemlig for å ha så mange nydelige damer som følger med, heier og stepper opp på det jeg arrangerer.

Denne gangen hadde jeg med meg Anette. En tvers i gjennom BRA dame som brenner for yoga og hele mennesket. Hun tenker helhetlig og sammen laget vi en knallbra helg med fokus på hormonell harmoni. Grunnpilaren for en hormonell balanse er ro, og det tror jeg deltakerene har fått i helgen. Påfyll av massevis med fargeglad mat, hvile, nydelig natur og avspennende yoga. Her kommer et knippe bilder som fanget stemningen så fint. Fotografert av nydelige Sofie Holtedahl (@mellotune på Instagram).

Skjønner at denne helgen er MAGISK, eller?
Neste Yogaweekend er ikke planlagt helt enda, men blir forhåpentligvis i april/mai. Om du får nyhetsbrev av meg får du beskjed når påmeldingen åpner.

Ha en nydelig mandag??