HEI NOVEMBER!

Altså, vipps var høstmørket her og jeg har funnet frem levende lys og duftlys i alle rom. Jeg har også funnet frem de tykkeste pleddene til sofaen og varmovnen på kontoret. For oktober bærer preg av mye jobbing.alene.på kontoret. Jeg har jobbet på spreng med å klargjøre KICKSTART 2.0. Jeg har testet oppskrifter, fotografert, testet menyer, byttet om på menyer, og ikke minst klargjort menyen som nå testes av en haug med fine folk. Selv er jeg på dag 7, og er SÅ fornøyd (det må vel være lov å si?). Skal jeg fortelle en hemmelighet? Jeg klarte altså IKKE vente mer og har åpnet salget for kursgjengen min. Så dere kan altså få tilgang I DAG! Tjohoo! Ellers har jeg tilbragt en magisk helg på Kjærnes gård i oktober, så ikke rart energien er i taket om dagen. Komboen Yogaweekend og Kickstart er good???

Her kommer et knippe oktober-favoritter som oppsummerer måneden ganske så bra!

Perlede halloweenfigurer – med to små troll i huset er det så mye å telle ned og glede seg til. I hele oktober har de drevet nedtelling til halloweenfeiring, noe både tegninger og perlemønster bærer preg av. Inspirasjon til alle figurene fant vi på Pinterest.

Amla kapsler fra Supernature
– I disse tider er det fint med en ekstra boost til immunforsvaret. Amla er en type stikkelsbær som en kanonbra C-vitamin kilde. C-vitamin er en av våre beste antioksidanter, så en boost av det er altså ikke feil på denne tiden av året.

Rosa strikket lue – denne har jeg lagt min elsk på. Jeg har også fått såå mange spørsmål om hvor den er fra, noe jeg forstår godt. Den er såå fin! Den er fra Lindex og er faktisk en del av rosa sløyfe aksjonen. Altså (jeg tror) 10% av salget går til brystkreftforeningen.

Suppedilla i høstmørket – hele gjengen er dilla på suppe. Denne er den spicy grønnsakssuppa fra boken min, forøvrig også en av middagene i 10-dagers menyen KICKSTART 2.0. Den er så god! Vi hadde den på Halloweenfesten vi. Perfekt Halloweensuppe som store og små digger!

Magisk fin høst-neglelakk – det har vært en del neglelakker i disse favorittinnleggene, og nå kommer jaggu en til. Denne nydelige høstfargen fra HM har jeg lagt min elsk på. Den heter Bourgogne.

Måtte november bli skikkelig fin!
PS! Lansering for KICKSTART 2.0 er til onsdag. Jeg skal dele litt mer om menyen og fler bilder i et eget innlegg??