Hei hå og GOD 1. desember!
Denne dagen har både jeg og barna hatt nedtelling til en stund. Den sprudlende sunne julekalenderen startet jo i dag, og FOR en koselig respons på første mail! Nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen!

Siden det er første desemberdag i dag er det på sin plass med et nytt favoritt-innlegg. Jeg startet denne spalten i januar her på bloggen og må si jeg selv synes det er en riktig så fin bloggpost å dele. Her kommer månedsfavorittene som oppsummerer november ganske så fint!

Fantastisk fin og myk joggebukse fra Sister Soul.
Altså, denne joggebuksen har jeg BODD i siden jeg fikk den for et par uker siden. Den er laget med en god dæsj ull og det merkes. Så nydelig myk og god! Jeg har lenge lett etter en joggebukse som er like fin som den er god. Altså som en kan føle seg vel i og traske rundt i både på hjemmekontoret og i butikken. Elsk på denne! Det beste av alt: jeg har fikset rabattkode til dere! Handler du i nettbutikken til Sister Soul får du – 30% rabatt med koden “LINN”. Sister Soul er forøvrig en liten Fredriksadbedrift bestående av tre nyyydelige jenter🤎

Kikertpannekake med røkt ørret og masse annet digg.
Jeg er skikkelig HEKTET!
Kikertpannekake er min all time favorite. Jeg går aldri lei og kunne spist det hver eneste dag. Nå er jeg hektet på en slik en til lunsj, aller helst med mye fargeglade grønnsaker, spirer og røkt ørret. Elsk!

Nye kopper og fat fra Atlier C.
Jeg har fulgt Caroline siden jeg hadde babymatkurs hjemme hos henne i Oslo tilbake for 6 år siden. Hun hadde i mange år en egen profil med massevis med deilige oppskrifter, men så forelsket hun seg i keramikken og har nå satset fult på det. Hun er så utrolig dyktig, og jeg er heldig som fikk tilsendt en gave bestående av de fineste koppene, nydelig fat og noen skåler. Det er stas å ha noe ikke alle andre har, og spesielt håndlaget av nydelige Caroline.

Sjokoladeknapper og valnøtter.
Altså, disse sjokoladeknappene her er så enkle og gode. Jeg nyter en liten knapp til en kopp kaffe på ettermiddagen hver dag. Oppskriften kommer i julekalenderen snart❤️

Reklame
Beewraps fra Levlogisk
Jeg har anbefalt disse fler ganger, og de fortjener nevnes igjen. Jeg ELSKER disse beevoks arkene. Hva gjorde jeg før jeg fikk de i hus? Plasten er for lengst byttet ut med disse i alle mulige varianter og størrelser. De holder seg godt og kan brukes igjen og igjen. Jeg bruker de spesielt mye til matoppbevaring. Eks til rester av en dipp/saus/middagsrester, eller til å pakke inn grønnsaker. Jeg bruker de også flittig over deiger som står til heving. Se disse fine her da!

Adventstake
Denne måtte bli en novemberfavoritt fordi jeg virkelig har hygget meg med å lage denne. Jul er så stas!!

Nå er det bare å NYTE desember og denne fine førjulstiden. – også må du kaste deg med på julekalenderen om du ikke allerede er påmeldt❤️ Se link HER