HEI MAI! Tenk at det er 1.mai i dag. Mai liksom! Koronasirkuset tok over hele april, så jeg regner med det ikke bare er meg som synes dagene og månedene bare raser forbi! Nå begynner vi å komme oss tilbake til normalen. Første uke med kids i barnahege og skole har vært amazing. Jeg har fått vært jobbeeffektiv igjen og har jobbet på spreng med å lage kostplaner og tilpasse opplegget i SPIS DEG SLANK OG GLAD kurset. Nå nærmer det seg oppstart og jeg gleeder meg???

Her kommer et knippe av mine april-favoritter!

Jeg har klikket hjem 3-4 nye GULE puter til sofaen fra HM, og vipps fikk vi et herlig vår-preg i sofakroken. Jeg er dilla på gul og denne puten med dusker er nydelig fin!

Kollagen fra Naturkilden (reklame). Nå har jeg vært tom for kollagen i flere mnd og merker det SÅ på huden. Mye tørrere og fler fine linjer i fleisen. Burde nesten tatt før-etter bilder. Så overbevist er jeg nemlig over at dette fungerer! Jeg rører ut 1 ts i kaffen eller teen min hver dag. Nydelig!

Matcha latté. Den siste uken har jeg hatt behov for litt ekstra energi i topplokket etter mye jobbing foran skjermen. Jeg drikker 1-2 kopper kaffe om dagen, og om behovet byr seg på ettermiddagen digger jeg matcha te. Matcha latte med mandelmelk er litt ekstra kos!

Jua tørket frukt (reklame). Altså, dette er den beste tørkede frukten jeg noen gang har smakt! Ananas og mango er mine favoritter. Syrlig, søtt og juicy. Helt nydelig! Kida (og jeg) har mumset noen biter i skål til barnetv før leggetid. Veldig stas!

Pink Lady epler. Jeg er hekta!

Jeg har med tiden fått meg en ny hobby, det bærer interiøret hos oss tydelig preg av. Jeg har rett og slett blitt en crazy plant lady. Min nye forelskelse er Coleus. Skal love deg jeg har jaktet lenge etter denne skjønnheten av en plante. Den vokser i rekordfart om du tar godt vare på den, det er såå gøy!

Himmelske små havrekaker inspirert av favoritten fra Get Raw. Disse her er helt vanvittig gode! Om du ikke har testet de er det virkelig å anbefale. Oppskrift HER.

Ønsker dere en nydelig 1.mai dag!?