Hei sveis!
Er det fler enn meg som er i julemodus? Mulig det er fordi vi har jobbet på spreng med prosjekt “Sprudlende Sunn julekalender” i en god stund nå, som forøvrig blir så braaa! Har du meldt deg på kalenderen vår? Vi deler en herlig sprudlende sunn søtsak på facebooksiden hver dag frem mot julaften, og oppskriften kan du også få rett i innboksen din helt gratis! Les mer her.

Mine to små luringer skal i år som i fjor få pakkekalender. Jeg synes dette er himla stas og gleder meg like mye om ikke mer til denne magiske førjulstiden. Gutta får en blanding av spiselige gaver og små leker jeg har klikket hjem fra Ebay. De spiselige gavene er selvsagt sunnere snopfavoritter fra Soma.
2017-11-15 12.01.41I år har mor virkelig klinket til og laget søte juletrær med 24 spiker til å henge pakkene på. Juletrærne skal henges på veggen i en snor og kan brukes igjen år etter år. Gøy! Jeg er ikke glad i rød jul, så i år blir det svart, hvit, og masse naturmaterialer.
2017-11-15 12.02.48Her er noen snopfavoritter barna (og jeg) digger!
Ombar kokosknapper – små sjokoladeknapper som smaker himmelsk! Virkelig favorittsjokoladen! Søtet med kokossukker og får melkesjokkispreg med kokosmelk. NAM!
Superherobarene – spesielt den med eple og kanel. Smaker eplekake. SÅ god!
Bounce barer – små søte barer som smaker supergodt.
Kirsebær trukket med mørk sjokolade – farlig gode!

Ha en herlig onsdag!