Inneholder sponsede produkter

Hei sveis!
Egentlig skulle dette innlegget publiseres på mandag, men busy bee rakk aldri så langt! I går var jeg på koselig frokostevent med SOMA. Jeg hadde laget opp massevis med deilig snop, fartet tidlig til Oslo og holdt et innlegg om sunn snop. Perfekt nå før jul! Stas å kunne inspirere til en sunnere jul! Siden jeg først skulle avsted til Oslo tok jeg med meg min kjære, så slo vi to fluer i en smekk og fikk etterlengtet kjærestetid også. Vi spiste lunsj på LETT, shoppet litt og bare var sammen. Så kos!

På denne tiden av året hvor luften er tørr og temperaturen er lav er det ekstra lurt å ta vare på huden. Det er lurt å ta et godt omega 3 tilskudd, og benytte gode fettsyrer som kaldpresset olivenolje, avokado og Cocosa kokosfett i maten. Dessuten bør det benyttes mye fargeglade og antioksidantrike grønnsaker og bær. Dette er med på å pleie huden fra innsiden. Huden er vårt største organ og gjenspeiler ofte hvordan kroppen har det. Et god kosthold som gjør tarmen glad og holder blodsukkeret stabilt gjør underverker for huden. Visste du at vitamin C er en av de sterkeste antioksidantene vi kjenner til? Vitamin C beskytter oss mot frie radikaler, styrker immunforsvaret vårt og er viktig for normal kollagendannelse. Vitaminet er derfor en viktig bidragsyter for en glødende hud!
2017-12-06 15.15.55Tidligere var jeg plaget med atopisk eksem og tørre partier i ansiktet i vinterhalvåret. Jeg har alltid hatt tørr hud, men vinteren var plagsom. Etter jeg ble mer bevisst på gode matvalg og fikk orden på mage-tarmproblematikken forsvant atopisk eksem, og huden oppførte seg annerledes. De tørre partiene er helt borte! Jeg kan fortsatt kjenne på tørr hud, spesielt merker jeg det etter en løpetur ute i kulden eller etter dager hvor en har vært mye ute, men jeg får ikke de store tørre partiene lenger. Kosthold og en glad kropp skal ha mye av æren for dette, men gode hudpleieprodukter skal også få litt av æren. Jeg har kuttet hudkremen for lengst og elsker bruke rene oljer på huden. En skulle kanskje tro at det bare er tørre hudtyper som kan benytte oljer, men fakta er at selv de med fet hud har god effekt av ansiktsoljer. Jeg sverger til denne fantastiske saken. Ikke en dag uten! Den siste tiden har jeg også testet et nytt serum fra Moonsun Organic. Et rent vitamin C serum som gir huden en skikkelig boost, tilfører ekstra fuktighet og sist men ikke minst: fungerer oppstrammende! Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg nærmer meg tretti, og etter to graviditeter og en del våkennetter er det tydelig at ansiktet har fått fler fine linjer her og der. Jeg bruker serum morgen og kveld etter rens og før olje. Det er blitt en fast hudpleierutine jeg virkelig elsker!
2017-12-06 15.15.24Huden min elsker det, og jeg merker stor forskjell på hudens elastitet og glød. Aldri har jeg følt meg mer vel uten sminke. Selv nå i disse “bleikfistider” 😉
2017-12-06 15.24.19I morgen titter jeg innom for en liten oppsummering av de nyeste tallene fra helsedirektoratet. Er vi nordmenn så sunne som vi tror?
Ha en fin kveld da dere!