CRISPY QUINOAGRANOLA
Jeg har tryllet frem noe skikkelig digg! Denne MÅÅ deles med dere! Knasende sprø QUINOAGRANOLA! Jeg har aldri smakt en bedre granola. Vi er helt hektet her hjemme! Oppskriften ble til for et par uker siden, og har siden da blitt laget opp fler ganger (siste runde står i ovnen as we speak ;) ). Vi topper den på alt, spesielt på smoothien. Skikkelig god! - og det beste av alt: Den er helt uten korn, glutenfri og super næringsrik.
QUINOAGRANOLA
Du trenger:
9-10 toppede ss kokt quinoa
4-5 ss cashewnøtter eller annen nøtt etter ønske
2 ss pistasjenøtter
4 ss chiafrø
3 ss kokosflak
7 ss solsikkekjerner
2 ss kokosolje
2 ts vaniljepulver
1 ss honning (kan sløyfes)
Bland alt sammen i en bakebolle. Rør godt og fordel utover en bakepapirkledd stekeplate. Stek på 160grader i 30minutter til quinoaen er gyllenbrun. Herlig crispy granola helt fri for korn, rik på næring, og nydelig smak. Anbefales! Topp på smoothien og du løfter smoothien til nye høyder! NYT!