Jeg har vært en smule fraværende de siste dagene, og det er ikke uten grunn. Tirsdag hoppet jeg i taket over å ha levert eksamen og kunne si meg ferdig med 30 studiepoeng i det store utland! Etter feiring, hygge og mange farvellklemmer til de søte danske piger tirsdag kveld, fikk jeg besøk av verdens fineste mann onsdag morgen. Så de siste dager her jeg gått hånd i hånd med han som får meg til å boble over av lykkerus. Det gjelder å nyte de siste dagene i favorittbyen før jeg skal tilbake til hverdagen i moderlandet igjen. I dag har vi blant annet vært på mitt favo sted i hele byen. Nemlig Urtehuset. Ikke nok med at det er Frederiksbergs fineste helsekostbutikk med verdens søteste innehaver, men de har en helt fantstisk kafé tilknyttet butikken også. Her selges det superfood, rawfood og andre godsaker som er en fryyyyd for øyet! Jeg blir så innmarri GLAD av sånt jeg! I dag drakk vi kakao av raw kakaopulver og hasselnøttmelk (Naaaaam!), ved siden av gomlet vi hver vår raw sjokkisbar. Er det rart jeg elsker denne kaféen? Ah!

Dette er vel ikke så langt fra paradis en kald torsdag formiddag, eller hva?
En annen ting som får meg til å boble over er å komme ut av favo butikken med en pose i hånden! Ah. Lykke!

Kjærsten mente jeg lignet et barn på julaften. Små barn, store gleder!
I morgen skal jeg vinke farvel til verdens fineste leilighet. Vi suser hjemmover til Norge med flyttelasset. Litt trist, men også litt fint.