MONSTERPANNEKAKER

Disse pannekakene er små og store sin pannekakefavoroitt her i huset! De er saftige, enkle å slange sammen og dessuten proppfulle av gode byggeklosser fra spinaten. Disse har fulgt meg i åresvis på matkursene mine. Nå får dere oppskriften også!

MONSTERPANNEKAKER - 6stk American Style!
2 økologiske egg
2 store never frisk spinat
1 banan
1 dl havregryn
1 dl TEFF mel (eller evt speltmel om du tåler)
2 ts bakepulver
1 dl valgfri melk
1 ts vaniljepulver
4-6 dråper vaniljestevia (kan sløyfes)
litt salt

Kjør alle ingrediensene til en glatt og fin røre i blender og stek Amerikanske pannekaker i litt smør. Spis de med hva du vil. Her i huset digger vi ost på. Gul til hverdags og brun geitost til kos. Skal man virkelig slå på stortrommen kan du ha litt lønnesirup og bær på. NAM!

Forrige
Forrige

SAFTIG GULROTKAKE - UTEN GLUTEN OG SUKKER

Neste
Neste

FRISK OSTEKAKE