MONSTERPANNEKAKER
Disse pannekakene er små og store sin pannekakefavoroitt her i huset! De er saftige, enkle å slange sammen og dessuten proppfulle av gode byggeklosser fra spinaten. Disse har fulgt meg i åresvis på matkursene mine. Nå får dere oppskriften også!
MONSTERPANNEKAKER - 6stk American Style!
2 økologiske egg
2 store never frisk spinat
1 banan
1 dl havregryn
1 dl TEFF mel (eller evt speltmel om du tåler)
2 ts bakepulver
1 dl valgfri melk
1 ts vaniljepulver
4-6 dråper vaniljestevia (kan sløyfes)
litt salt
Kjør alle ingrediensene til en glatt og fin røre i blender og stek Amerikanske pannekaker i litt smør. Spis de med hva du vil. Her i huset digger vi ost på. Gul til hverdags og brun geitost til kos. Skal man virkelig slå på stortrommen kan du ha litt lønnesirup og bær på. NAM!