Først av alt, TUSEN TAKK for at du følger, har lastet ned en av mine guider og latt deg inspirere, kjøpt boken min eller bare følger meg. Jeg setter så pris på akkurat deg. Det skjer mye om dagen, og helt ærlig: jeg klarer nesten ikke følge med. Jeg har en tendens til å kaste meg på alt som er gøy, og nå er det faktisk litt mye. Jeg minner meg selv stadig på at jeg må være takknemlig på denne “reisen”, stoppe opp litt, og gjøre ting for meg selv som ikke bare er jobb. Det er lettere sagt enn gjort, for denne jobben er en livsstil og det som driver meg er nettopp dere følgere. De daglige heiaropene, de fine resultatene dere oppnår etter mine råd og ikke minst at dere lar dere inspirere. 

Med så mange baller i luften på én gang, tenker jeg det er på sin plass å dele litt med dere hva som egentlig skjer bak kulissene. 

🧡 Kickstartboken ligger på bestselgerlisten for all generell litteratur i hele landet for fjerde uken på rad. Den ligger på en 6 plass og det er skikkelig skikkelig stas. Så stas at det ikke synker helt inn. Jeg er takknemlig for at boken har blitt så godt mottatt!

🧡 Jeg skal ha SPRUDLENDE YOGAWEEKEND igjen! Fysiske eventer er så etterlengtet. Min kjære sprudlende yogaweekend er en drømmehelg uten sidestykke, og jeg har satt opp hele to deilige weekender denne våren. Denne helgen er ren påfyll og det gledes noe så innmarri til å henge med 20 herlige damer x 2 helger i mars og april. Det er noen plasser igjen på begge helgene, les mer HER.

🧡 Ny mat-prepp guide! Denne guiden er så nyttig og trengte en liten oppgradering. Nå er den så fresh og fin. Har du den fra før vil du digge at jeg har freshet den opp og lagt til litt ekstra, har du den ikke er det bare å laste den ned (gratis) HER.


🧡 SPRUDLENDE SUNN PÅ 6 UKER. Jeg har onlinekurs og snart skal jeg lukke opp døren for en ny gjeng. Før den tid pusser jeg opp kurset, legger til ny kunnskap, lager nye oppskrifter, lager ny materiell, ja rett og slett gjør det enda bedre. I dette kurset har jeg samlet alt! All kunnskap og erfaring etter mange år med kostholdsveiledning på klinikk, og ikke minst alt du trenger å vite om utsyr jeg anbefaler, kosttilskudd osv. Relansering av kurset blir mot slutten av feb, jeg er derimot litt usikker på hvordan opptaket skal gå for seg. En ting er i alle fall sikkert, det er mulig å sette seg på uforpliktende venteliste, les mer HER.

🧡 Kule samarbeid i sosiale kanaler. Jeg har fått meg management som hjelper meg holde orden og lander gode samarbeid. I år skal jeg blant annet samarbeide med Synnøve, de har mange bra produkter jeg heier på som jeg skal vise dere mer av fremover. Har dere forresten smakt osten Rabagast? Den er helt koko god! Luksusost jeg koser meg med i helgene. MÅ prøves!