Hei i onsdagen! I dag er det dags for mitt aller, aller siste kurs på en liten evighet. Jeg er godt i gang med min siste uke i Sprudlende Sunn før permisjonen starter. Mye som må gjøres, men jeg har en god følelse. Nå er straks hyller og kjøleskap fyllt opp med BRA varer til klienter og alt klart til min fine vikar tar over i august. Jeg lover full presentasjon av Randi innen den tid. Jeg vet nemlig mange undres hvem denne vikaren er! Når jobbuken er over pakker jeg snippsekken og tar med meg familien til sommerhuset vårt på sommerøyen vår. Det blir selvsagt litt jobb der før lillebror kommer, men SOM jeg elsker den kokkeleringsjobben! Den innebærer ikke bare kokkelering av en haug BRA mat som gjør meg glad, men den er fyllt opp av fine gjester som titter innom og ikke minst mye fri og kos med familien. Vi snakker strandliv, hengekøyeliv og båtliv. Ah, sommer altså!

En superfavoritt jeg kokkelerer mye til forrett men også til lunsjkos der ute er skalldyrsalat med massevis av mango og avokado. Det finnes ikke en bedre kombinasjon. Jeg lover! En ting er reker, majones, dill og fersk briks eller surdeigsbrød, men ferske reker i kombinasjon med mango, avokado og en haug andre farger er helt himmelsk! Denne salaten er en klar favorittsalat og en skikkelig vinner på sommerøyen.
2015-06-05 19.17.38-12015-06-05 19.24.05En perfekt kombinasjon av smaker og farger spør du meg!

SKALLDYRSALAT til ca. 6 pers:
1- 1,5 kg ferske reker
1,5 mango i små terninger
2 spisspaprika i små terninger
1 hel bunt vårløk
2 avokado i terninger
ca 4 ss hakket frisk gressløk

Bland sammen og nyt! Jeg lager den ofte som forrett med en klatt aioli ved siden av, og gjestene hopper nærmest i taket. Nam!

Fin onsdag til dere!