På late, varme, solfyllte sommerdager liker jeg å gå for en enkel middag. Grilling er fint, og salater like så, men noen ganger er det deilig å gjøre det enda enklere. Det er på slike dager at jeg priser meg lykkelig over den kjære kikertpannekaken. Jeg har alltid en røre stående i kjøleskapet, og selvom sommeren nytes på sommerøyen min er kikertmelet med og en god slant kikertrøre på plass i kjøleskapet. Jeg kan da ikke leve over en måned uten, der går grensen! Hoho.

I går ble det kjapp og himla god middag på meg. Restemat er kikertpannekakens beste venn, så i går fikk den både tzatziki og elgkjøtt pakket inn i seg. Kjøttrester etter helgens elgindrefiletgrilling, tzatziki, tomater, agurk og en masse spirer. Oi, så godt!23

Jeg er blitt dillet på HIIT trening om dagen og bedriver spurting, burpees, pushups, knebøy og mer til på gresset her ute til en stadighet. Mer trening betyr mer matlyst, og med matglade meg ble det i går jaggu en kikertpannekake med hasselnøttsmør og bananskiver til kvelds også. Jeg DÅNER! Det er herved en ny dille! Sabla godt!

Kikertpannekake er og blir en favoritt. Ingen over, ingen ved siden!
Så til slutt, et lite bilde av sommerøyen min. Jeg dør av det stedet her!
33

Fin torsdag til dere!