FAVORITT
På late, varme, solfyllte sommerdager liker jeg å gå for en enkel middag. Grilling er fint, og salater like så, men noen ganger er det deilig å gjøre det enda enklere. Det er på slike dager at jeg priser meg lykkelig over den kjære kikertpannekaken. Jeg har alltid en røre stående i kjøleskapet, og selvom sommeren nytes på sommerøyen min er kikertmelet med og en god slant kikertrøre på plass i kjøleskapet. Jeg kan da ikke leve over en måned uten, der går grensen! Hoho.
I går ble det kjapp og himla god middag på meg. Restemat er kikertpannekakens beste venn, så i går fikk den både tzatziki og elgkjøtt pakket inn i seg. Kjøttrester etter helgens elgindrefiletgrilling, tzatziki, tomater, agurk og en masse spirer. Oi, så godt!
Jeg er blitt dillet på HIIT trening om dagen og bedriver spurting, burpees, pushups, knebøy og mer til på gresset her ute til en stadighet. Mer trening betyr mer matlyst, og med matglade meg ble det i går jaggu en kikertpannekake med hasselnøttsmør og bananskiver til kvelds også. Jeg DÅNER! Det er herved en ny dille! Sabla godt!
Kikertpannekake er og blir en favoritt. Ingen over, ingen ved siden!
Så til slutt, et lite bilde av sommerøyen min. Jeg dør av det stedet her!
Fin torsdag til dere!
Rosa
Tænkte på om dette sted på Risholmen er et privat sted med private gæster? Eller er det et sted hvor alle gæster er velkomne (vandrerhjem, hotel el.lign)? Kunne være så fint at besøge det og blive vartet op af dig;-)
Linn
Risholmen er en privateid øy med private gjester, Rosa. Det er derimot en haug med båtturister på øyen, så det er fullt mulig å komme i land og kose seg på øyen på egenhånd, men noen oppvartning blir det desverre ikke! 😉
Lisa
Hei Linn! Ville bare titte innom for å si takk for inspirasjonen. Jeg er snart 18 år, og skal nå it i mitt 3. År på videregående. Jeg tenker utrolig mye på å bli klinisk ernæringsfysiolog videre, men er så utrolig usikker på hvordan jobbmuligheter osv er, vet du noe om det? Startet du opp med dette med en gang du var ferdig med utdannelsen? Det virker jo som om du kan en hel haug om hvordan kroppen reagerer på ulike typer mat, er det noe man lærer mye om i utdannelsen eller er det kanskje noe du selv har undersøkt? Har du noe å si på hvordan utdannelsen har vært?
Oi her ble det mange spørsmål, men hadde virkelig satt pris på litt refleksjon rundt dette:-) stå på! 🙂