Reklame Supernature

Hei sveis!
Nå har jeg spist chiagrøt til frokost nesten hver dag de siste månedene og går ikke lei. Jeg er så dilla at jeg gleder meg til frokost FØR jeg legger meg på kvelden. Jeg spiser stort sett min kjære chiagrøt i ukedagene, også har jeg et avbrekk med havrebrød, rundstykker, eggerøre osv i helgene. Herlig avbrekk som er nok til å savne hverdagslukses-frokosten min! Det beste med chiagrøt er at det metter godt, samtidig som jeg føler meg lett i kroppen etter måltidet. Dessuten gir den kroppen påfyll av masse bra næring, og måltidet er lettfordøyelig og magevennlig. Jeg digger at frokosten står klar, siden jeg har preppet den klar for mange dager av gangen i en stor krukke. Oppskriften finner du i Mat-prepp guiden HER.

Det beste med chiagrøt er toppingen. Jeg lager hjemmelaget granola (også oppskrift i Mat-prepp guiden), men som oftest strør jeg på ulik super-topping fra Supernature kombinert med 1 ss nøttesmør og litt frukt eller bær. Det ER så godt!

Se så fint design Supernature har fått på produktene sine! De sklir rett inn på kjøkkenhyllen hos meg!

De fire super-toppingene du ser over er alle favoritter. Jeg bruker stort sett alle hver dag på chiagrøten. Jeg bruker de også som topping på smoothiebowls, på havregrøten eller i rå sjokolade.

Kakaonibs

Kakaobønnen er noe av det aller mest antioksidantrike du kan finne. Jeg digger lage egen rå sjokolade (superenkel oppskrift HER) av kakaomasse og kakaosmør. Kakaonibs er rett og slett biter av kakaobønnen. Den er helt ubehandlet og derfor proppfull med næring. Mange synes den er altfor bitter, men kombinert med noe søtt er den nyydelig! Fantastisk godt på chiagrøten!

Gojibær

Små tørkede bær som er spesielt rike på vitamin C. Gir immunforsvaret en skikkelig boost og løfter måltidet til nye høyder! Barna elsker også å mumse gojibær som snacks!

Hempfrø

Små frø med en nøtteaktig smak spesielt rike på protein og gode fettsyrer (omega 3!). Super topping på det meste, hvor selv en liten ts løfter måltidet til nye høyder. Hempfrø er supergodt i salaten også!

Bipollen

Søte små gule kuler som smaker honning! Bipollen er faktisk maten til biene. De henter pollen fra ulike planter og lagrer de i bikuben. De små gule kulene er ypperlig topping på det meste, de er rike på protein (med det er jo begrenset proteininnhold siden du bruker typ 1 ts som topping), inneholder et bredt spekter av vitaminer og mineraler, også smaker de søtt og godt. Jeg bruker det som topping på det meste, men også som pynt på kaker osv!

Bruker du supermat?