#Reklame

Altså, nå har jeg blitt en skikkelig YOSA-tilhenger! Jeg har brukt den naturelle varianten en stund i smoothien, men så oppdaget jeg at de har en Greek Style. En variant som er tykkere i konsistensen og enda fyldigere i smaken. Den vil dere som ikke tåler melkeprotein elske! Endelig en deilig yoghurt-variant som kan spises som den er, eller toppes med masse digg i en skål!

Fazer YOSA er som jeg har fortalt før fermentert på ekte vis med gode bakterier. Den er derfor en god kilde til probiotika som tarmen din blir glad av, i tillegg til at vi får i oss de gode egenskapene fra havren! Greek Style varianten har fin størrelse, og er kjekk å ha med på farten. Jeg har hatt den i en skål og pimpet den med litt chiafrø og søtet den med noen steviadråper. Toppingen er det beste med naturell yoghurt, synes jeg! Min favoritt er hjemmelaget granola (oppskrift HER i Mat-prepp guiden), granateplekjerner og mynte! Finhakket frisk mynte er en magisk kombinasjon med den lett syrlige yoghurtsmaken og de friske granateplekjernene. Elsk!

Mange spurte sist hvor de kan kjøpe de ulike Fazer Yosa variantene. De skal være i sortimentet til Meny, Coop og Joker. Har de ikke i din lokale butikk, kan de altså ta inn 🙂