Hei hå og VELKOMMEN MARS!
For HVOR digg er det ikke at det snart er vååår!?🌸

Ny måned betyr oppsummering av måneden som gikk. Februar har gått unna i en fei, men for en fin måned det har vært. Jeg har hatt all fokus på “Spis deg slank og glad gjengen” som er i full sving med onlinekurset i disse dager. Jeg bobler over av energi, har jevnlige livesendinger og bruker mye tid og energi på at de skal ha det så bra som overhode mulig. I dag skal en god venninne av meg og jeg ha livesending i gruppen med fokus på MÅL. For hvorfor klarer vi nå målene vi setter oss i jobbsammenheng, men har lett for å skuffe oss selv privat? Så i dag skal kursdeltakerene sette seg knallgode mål for mars og våren generelt!👊🏼🎉 Onlinekurs er GØY og jeg er så takknemlig for å ha en fin gjeng som vil henge med meg på det.

Jeg har også vært aktiv på kjøkkenet og delt fler nye favorittoppskrifter med dere.
Polarbrødene har blitt megapopulære, noe jeg godt kan forstå. Saftige, magevennlige og betraktelig mer næringsrike enn kjøpevarianten. Jeg har også hatt fokus på meg selv, trent og pleiet meg selv. For tar jeg vare på meg selv, har jeg mer å gi til de rundt meg. Månedens favoritter bærer preg av dette og jeg deler to store beauty-hacks som er rimelige og FUNGERER! Here we go!

Cocosa olje PINK
Altså, om du har en kaldpresset kokosolje i kjøkkenskuffen, fungerer den like bra til kroppspleie som den fine lille rosa fra Cocosa. Jeg har alltid en krukke i skapet på badet og elsker smøre meg inn med den etter dusjing. Jeg synes huden blir silkemyk av den, også lukter den jo nydelig. Pssst! Har du en eterisk olje du liker er det så digg å blande noen dråper av den i krukken din. Min lukter mandarin. Elsk!

Polarbrød
Selvsagt måtte de få være en del av månedsfavorittene, for makan til gode polarbrød! Jeg har fått så mange mailer, meldinger og bilder fra happy barn og voksne som har bakt. De gjør seg godt i matboksen og er SÅ smarte å ha liggende i fryseren. Oppskrift her. De passer forøvrig med all slags pålegg. Nå om dagen er jeg hektet på snøfrisk, røkt ørret og grønnsaker. Ohlala!

Kaffe med havremelk
Jeg kan ikke noe for det. Men kaffekoppen min må med på (nesten) alle favorittinnleggene. Jeg lager cappuccino med steamet havremelk. Det er min luksus i hverdagen, og den koppen nyytes. Koppen er forøvrig ny favoritt fra HM.

Økologiske aprikoser

Store og små elsker økologiske aprikoser. Jeg slenger nesten alltid noen i matboksen til barna sammen med litt frukt og grønnsaker. De er også knallgode i snop, eks disse godiskulene. Som et lite mellommåltid er det også ypperlig med 2-3 aprikoser og en liten neve valnøtter. Tarmvennlig snacks!
Visste du at aprikoser inneholder mye jern og at de er betraktelig snillere med blodsukkeret enn mye annen frukt? Aprikoser har en glykemisk indeks på ca 30, sammenlignet med kokossukker som faktisk har 54!

Spirer, spesielt mungbønnerspirer
Jeg elsker spirer! Det pimper en hver salat, middag eller brødskive til nye høyder. Spirer er nemlig vanvittig næringsrike og burde gå under kategorien superfoods. For små mengder har mye å si. Jeg har som regel alltid spirer i kjøleskapet og favoritten nå er mungbønnespirer. De er de enkleste av dem alle å spire, også smaker de jo veldig godt. Les mer om spirer her. Mitt spireglass er fra Clas Olshon, men fikk høre at de ikke selges lenger.

Castor oil for fine øyenvipper
Altså, dette beautytipset MÅ du teste. Castor oil inneholder gode fettsyrer og spesielt mye vitamin E, som stimulerer til hårvekst. Smør et tynt lag med en q-tips på “vipperøttene” før du legger deg på kvelden. Det tar ikke lang tid før du tydelig kan se forskjell. Denne er helt fantastisk. Jeg har hatt min olje i åresvis, så dette er et svært billig og effektivt tips!

Husk at du kan se alle månedsfavorittene samlet HER❤️
Goood mandag!