Hei hå!
Jeg titter innom fra siste ferieuke i Danmark. Vi nyter late dager i sola og har ingen store planer. Dessuten har vi hele hurven av svigerfamilie rundt oss, så store og små vet leve ferielivet!

Før vi reiste laget jeg trippel porsjon med havrekjeks. Noen med tranebær, noen med mørk sjokolade og noen med NON-STOP. På Risholmen har jeg uten å tulle sikkert laget 2000kjeks i sommer. De er så populære å ha med på tur, og forsvinner på et blunk hos gjestene. Det er altså en stor favoritt hos store som små og en av de mest populære oppskriftene her på bloggen. HER er oppskriften. Alle som får smake spør om oppskrift og alle henvises inn hit. Hoho. Non-stop- versjonen er luksusversjonen eller ferie-versjonen om du vil. Litt ekstra kos i ferien er lov 🙂

Hvert år på denne tiden kribler kroppen etter å komme i gang med jobb igjen. Jeg har jobbet litt fra Risholmenidyllen, men jeg kjenner meg superklar for en hektisk høst med masse spennende på planen. Denne høsten blir ekstra spesiell siden min største lille store skatt skal starte på skolen. Jeg har lyst til å være der for han, med kortere dager og ikke så mye SFO i starten. Det krever at mor i huset må bli desto mer strukturert og flinkere til å ha fokus. Spennende tid, altså!