Ah, det har fortsatt ikke gått helt opp for meg at jeg faktisk skal gi ut BOK! Min helt egne bok med mine tekster, tanker, oppskrifter og bilder. En drøm har gått i oppfyllelse! Det er rart hvordan ting bare dukker opp når du minst aner det. Lite visste jeg om bokverden. Hvordan skriver man en bok, skal man ta kontakt med ulike forlag eller skal man vente på å bli “oppdaget”. Sistnevnte skjedde meg rett over nyttår i fjor. Anders og Lennart i Frisk Forlag tok kontakt og ville møtes. Spent, glad og utrolig takknemlig møtte jeg opp en snøfull januardag på kafé i Oslo. Allerede på første møte startet vi å drodle om bokas innhold. Jeg skulle få lov til å skrive og gi ut bok!! Hva skulle den handle om? Hvor mye skulle jeg dele? Hvilke oppskrifter skulle jeg ha med? Hodet kokte over av kreative idéer og det skulle ikke stå på entusiasme og motivasjon! På den tiden hadde det skjedd mye endringer med både Sprudlende Sunn og oppe i eget hode. Det var som om alt falt på plass når denne muligheten dukket opp. Det er virkelig helt vanvittig stas for meg. Forfatter liksom!

Jeg ville lage en bok som skiller seg ut. En bok som er så mye mer enn bare en kokebok. Jeg ville dele kunnskapen og all erfaringen min i gjennom årene med kostholdsveiledning på klinikk og med kursdeltakere på kursene mine. Jeg er overbevist om at når du lærer deg mer om ernæring og hvordan maten påvirker oss, er det enklere å ta gode valg for deg selv. Jeg elsker gjøre ernæring enkelt og morsomt. Jeg brenner for at vi skal spise mye mer farger, varierer mer og fylle kroppen med masse bra næring hver dag. Dessuten digger jeg enkle oppskrifter som lager fest i kroppen!??? Alt dette og veldig mye mer har fått plass i boken min. Jeg har skrevet jevnt og trutt gjennom året som har gått, hatt jevnlige møter med redaktøren min Malene i Frisk og hatt fotodager hvor jeg har kokkelert og tatt bilder. En god barndomsvenninne Maren har tatt alle bildene av meg, og noen knallfine matbilder i boka. Bildet over er et av mange som hører boken til tatt av Maren!

Nå, 1 år etter er bokprosjektet inne i sin siste fase. Designer og illustratør jobber på spreng, og jeg klør i fingrene etter å vise dere mer. Det er først nå, når jeg står der mellom valg av skrifttyper, farger og forsidefoto at det har gått opp for meg. Straks har jeg boka i hendene. Tenk det da!

Meld deg på nyhetsbrevet HER om du ikke får mail av meg fra før. Der får du sniktitte litt i boka og annet gøy før alle andre??