Klyp meg i armen! NÅ HAR FORHÅNDSSALGET ÅPNET! Nå har du mulighet til å sikre deg boken før alle andre. Det er offentlig lansering av boken i alle bokhandlere 16.mars. Bestiller du nå vil den dumpe ned i postkassen din i starten av mars.

Når du forhåndsbestiller vil du få:
* Boka før alle andre
* Maksimal rabatt på boka
* Fri frakt
* Kanskje det beste: Du er med i trekningen av å vinne en veiledning inkludert kartlegging av kosthold, tips, råd og kostplan, samt en oppfølgende veiledning med meg! (Verdien 1600kr).

Dette er så stas!!!

I boka deler jeg all min kunnskap og erfaring etter åresvis med veiledning på klinikk og kurs. Jeg har delt alle mine beste tips og råd, nesten 100 fantastiske oppskrifter. Boka er ment å fungere som et oppslagsverk, eksempel over hvilke fettkilder som er best for deg, hva slags vitaminer gir rødfargede grønnsaker deg, og hvilke super-kombinasjoner av råvarer gir deg superkrefter. Boka er til deg som vi ha tonnevis med inspirasjon og som ønsker spise enda litt mer fargerikt og bra. Resultatet av dette blir: MER ENEGI OG OVERSKUDD!
Fy flate, SOM jeg gleder meg til å dele dette med deg!

BESTILL HER.