RÅ BROWNIE

Yes! Det er fredag og straks helg! Hva passer vel ikke da bedre enn oppskrift på en rask og fantastisk god brownie? Denne har jeg laget ved jevne mellomrom siden jeg bodde i København. Den tar nøyaktig 5 minutter. Ingen steking eller annet styr! Alt du trenger er en stavmixerbeholder, foodprosessor eller blender.

RÅ BROWNIE

Til en liten kakeform, ca 8 små kakestykker trenger du:

  • 15 stk myke dadler uten stein

  • 1,5 dl valnøtter

  • 6 ss rått kakaopulver

  • 3 ss carobpulver (kan sløyfes)

  • 10-12 dråper stevia med sjokoladearoma

Kjør det hele til en fin, klumpfri masse. Trykk ut i en tom isboks eller lignende kledd med plastfolie, eller bruk silikonbrødform (plastfolien gjør at brownien enkelt kan løftes ut av formen). Sett i kjøleskapet en liten time. Rett før servering skjæres den i stykker og dyppes/drysses med carobpulver. NAM!

Det fine med denne er at den kan smakssettes med ulike ting, og vips har man ulike variasjoner. Tips til smaksvariasjoner:

  • Tilsett 1/2 ts hakket chilli uten sten i massen før du blender

  • Tilsett en tynn skive ingefær hakket

  • Tilsett 1 ss kokos samt drss kokos over før servering

  • Tilsett frysetørrede bær når massen er ferdig kjørt (før den settes kaldt)

Denne må dere teste!

Forrige
Forrige

PISTASJEKUBER

Neste
Neste

BABYMAT - ORANSJE FAVORITTMOS