Oh, jeg har funnet mitt nye favoritttilbehør til grillmaten! Mannen i huset tryllet frem den møreste kalkunbiffen jeg har smakt på evigheter til middagen i dag,  og et godt stykke kjøtt fortjener deilig tilbehør. Så deilig tilbehør ble det. Jeg fant noen stooore sopp på butikken, hulet de ut, hakket opp innmaten og mixet sammen med en haug av andre digge ting, puttet det tilbake i soppen, toppet med parmasan og vips. Himla godt tilbehør tryllet frem i en fei! Soppen var så god og så melktig at den fint kunne nytes alene også. Jeg hadde a.l.d.r.i i verden fått mannen i huset til å mumset kun grønnsaker til middagsmåltidet, men jeg derimot kunne gleeedelig mumset fylt sopp til den store gullmedalje. Når man bruker soppen på denne måten kommer aromaen i soppen frem på en helt annen måte. I min fylte sopp har jeg blomkålris, paprika, hvitløk, frisk gressløk, frisk oregano, chili og sopp såklart. Veldig-veldig godt!Til 4 store sopp trenger du:
1/2 blomkålhode
1 spisspaprika
3 hvitløksfedd
ca 2 ss hakket frisk oregano
ca 1 ss hakket frisk gressløk
1/2 finhakket chili
salt
rapsolje
parmasan til topping

Start med å ta stilken av soppene og hul de forsiktig ut med en kniv. Hakk stilkene og resten av “innmaten”. Lag blomkålris ved å kjøre blomkålbukettene i stavmixerbeholderen din og bland så risen med soppen. Hakk resten av ingrediensene. Bland alle ingredienser og stek i noen minutter i en god olje. Salt til du føler det blir perfekt. Legg de uthulte soppene i en ildfastform og fyll fyllet i hver sopp. Topp den gjerne med fyll før du strør over litt parmasan. Stek på 200grader i 7-8 minutter. SUPER GODT!