GODTERI-EGG I PÅSKEEGGET

Se pÄ disse eggene da! Jeg dÄÄÄner!

De kule eggene skal fylles i pĂ„skeeggene til store og smĂ„. Jeg har ogsĂ„ laget opp noe jeg tror mĂ„ vĂŠre verdens beste marsipanegg. Pappa, den stĂžrste skeptikeren av dem alle kan faktisk bekrefte det! Oppskriften pĂ„ marsipaneggene finner du i PÅSKESNOPHEFTET (gratis) her. Marsipanen bestĂ„r av 4 ingredienser du finner pĂ„ vanlig matbutikk! Mandelmel (eller finmalte mandler), eggehvite og honning + sjokolade.

De kule godteri-eggene er fulle av byggeklosser og skikkelig gode. Dessuten er de kule Ä lage sammen med barna. Oppskriften fant jeg hos sÞte @tuva_olden_damman. Her finner du ogsÄ alle ingredienser pÄ matbutikken, og oppskriften er ganske sÄ enkel. Anbefales!

Du trenger:

  • 1 boks kokosmelk

  • Saften fra 1/2 sitron

  • 1 ss honning

  • 3ss gelatin

  • --------------------------

  • Saften fra 3 appelsiner

  • Saften fra 1/2 sitron

  • 2 ss gelatin

  • 1 ss honning

  1. Varm opp kokosmelk til kokepunktet i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett honning, saften av 1/2 sitron og 3 ss gelatin. Smak til om du vil ha den surere eller sĂžtere. RĂžr alt godt sammen, sil blandingen over i en liten bolle og sett i kjĂžleskapet.

  2. Press appelsinene og varm appelsinsaften opp i en kjele. NÄr saften er nesten pÄ kokepunktet tar du den av platen og tilsetter honning og gelatin. Smak til! Sil blandingen over i en skÄl og sett den i kjÞleskapet.

  3. Etter en liten time i kjÞleskapet (men fÞlg med!) begynner blandingen Ä tykne. Da bruker du en skje og drypper blandingen pÄ et bakepapirkledt stekebrett til Þnskelig form og stÞrrelse. La «eggehvitene» stÄ Ä stivne litt og lag sÄ smÄ eggeplommer med appelsinblandingen.

  4. La stÄ kjÞlig til det stivner helt og NYT!?

Straks pÄske! HÄper dere nyter, selvom pÄsken blir litt annerledes enn planen!?

Forrige
Forrige

HIMMELSKE SMÅ HAVREKAKER

Neste
Neste

VEGETAR ENCHILADAS - SUPERDIGG!