GRØNNE VAFLER
God morgen!
I dag ble det en liten festmorgen hos oss med vafler til frokost! Vi laget grønne vafler til kveldsmat i går, og restene ble frokosten i dag. Stas med vafler til frokost, og ekstra stas at de er grønne!
Jeg merker våren er i annmarsj, for matrettene mine bære mye mer preg av farger enn det de har gjort på lenge. Disse grønne vaflene blir en favoritt fremover!
Grønne vafler
Du trenger:
3 økologiske egg
6 ss yoghurt naturell
1/2 moden most banan
120g (glutenfri) havregryn malt til mel
4 ts kokossukker
1 ts kardemumme
1 ts bakepulver
2 ss chiafrø (kan sløyfes)
0,5 – 1 dl vann
2 store never spinatblader
Kjør alt til en jevn og fin masse i blenderen. Stek vafler og topp gjerne med litt chiasyltetøy (rørte bær + chiafrø). Nydelig til både frokost, lunsj eller kveldskos!
Ønsker dere en nydelig onsdag (lille lørdag!)!
Og du! Takk for at du titter innom og forhåpentligvis sanker litt inspirasjon :)