Reklame PureYou

Betegnelsen på gode produkter: Du blir hekta!

Jeg er heldig som får samarbeide med de flinke jentene i PureYou. Jeg har vist frem mine favoritter derfra på bloggen fler ganger, nyeste tilskuddet i skapet er hårserumet fra EVOLVE. Jeg bruker 1 liten dråpe i nedre del av håret etter hårvask, og ellers ved behov. Håret mitt har hatt lett for å “fruse seg” nederst uansett hvilke typer shampo og balsam jeg har testet. Den problematikken er derimot helt vekk etter jeg startet med hårserumet. Hovedingrediensene er økologisk argan og baobabolje som begge booster håret med antioksidanter og beskytter mot miljøskade. Den er derfor super å bruke forebyggende som beskyttelse, spesielt fin før styling med krølltang/rettetang for å beskytte håret.

Digger produkter som er drøy i bruk, rimelige og gir SÅ gode resultater. Jeg er hekta!