HAVREKJEKS MED EN JULEVRI!

Hei hå!

I dag har jeg hatt et mini snopkurs på koselig frokostevent med den herlige gjengen i Supernature, Helios og Cocosa. Jeg fartet inn med toget så altfor-altfor tidlig og hadde på forhånd kokkelert masse deilig smaksprøver. Blant smaksprøvene hadde jeg med meg min nye favoritt, havrekjeks jule-edition! De populære havrekjeksene mine har fått på seg julenissedrakt! Disse er altså sååå gode! De smaker jul!

Til 12 kjeks trenger du:

100g mykt smør

1 dl kokossukker

1 ts vaniljepulver

3 1/2 dl havregryn

1 1/2 dl quinoamel/evt speltmel om du tÃ¥ler gluten

1 egg

1 ts nellik

1 ts kanel

½ ts malt ingefær

1 dl tørkede tranebær

La smøret være mykt og bland inn sukkeret. Bland sÃ¥ inn resten av ingrediensene. Form deigen til flate runde kjeks pÃ¥ bakebrettet og stek i ovnen pÃ¥ 180grader i 15-16minutter. PS! Jeg bruker ofte Helios quinoamel for Ã¥ gjøre kjeksene mer næringsrike, glutenfri og saftige. Fullkornsrismel eller bokhvetemel fungerer ogsÃ¥ om du ønsker de glutenfri.

Disse kjeksene holder seg fint i tett boks i flere uker. Jeg serverer alltid disse til happy kids når gutta har besøk. Alltid like poppis!

Forrige
Forrige

JEG SKAL GI UT BOK!

Neste
Neste

GOOGLE NEST PÃ… RESTAURANT REST