Nytt år, blanke ark – for en herlig følelse! 
Jeg har hatt noen knakende fine feriedager med gjengen min. Helt fri i mange dager betyr at det klør i fingrene etter jobbing igjen. Skal si deg det føles godt å pakke frem ny kalender for det nye året, legge planer og sette siste hånd på verket vi jobbet med store deler av fjoråret.

2017 har vært et fint og hektisk år. Sprudlende Sunn har utviklet seg med mer spennende saker online, vi lanserte Kickstartmenyen rett over nyttår i fjor, og den har tatt HELT av! Tenkte vi ikke siden det har vært vårt “hemmelige våpen” vi har benyttet for å kickstarte vektnedgangen på klinikken i mange år. Det er så stas! Like etter lanserte vi nytt snophefte og online snopkurs, og i september kom vårt fiiine Hverdagsmiddagshefte med fire komplette ukesmenyer, handlelister og SÅ mange gode middagsoppskrifter. I disse dager gleder vi oss stort til oppstart av vårt helt nye SPIS DEG SLANK OG GLAD onlinekurs. Et seksukers kurs hvor vi i grunn deler ALL vår verdifulle kunnskap og erfaringer etter mange år på klinikk. Vi har valgt å ha begrenset med plasser på kurs og vil skape en fin gjeng vi kan følge tett for å nå deres mål. Det blir så bra!!

Jeg har hatt fler fine prosjekter (blant annet en knakende bra kurshelg i Ålesund)og føler meg privilegert som får lov til å jobbe med det jeg synes er det morsomste i hele verden. Jeg er takknemlig og stolt ambassadør for de beste (SOMA og Naturkilden, og for ikke å nevne Familiebutikken med de kuleste klær til kidsa!), noe som igjen har resultert i masse annet gøy. Blant annet forsidebilde i SOMA News siste utgave før jul.2017-11-23 20.41.42På privaten har året suset avsted med husbygging, husbygging og mer husbygging. Jeg delte min frustrasjon da vi straks var i mål her. For det er virkelig ikke bare, bare å bygge hus med små barn. I oktober kunne vi heldigvis flytte inn og resultatet er verdt ALT. Det har blitt mer enn vi kunne drømme om, og igjen kjenner jeg på en enorm takknemlighet. Nå i disse dager har vi straks en 5åring i hus. Tenk at det er 5 år siden jeg ble mamma for første gang og livet snudde til å bli den fineste reise. I fjor samlet vi små og store til sjørøverfest og jeg bakte brownie som jeg alltid gjør (favoritten!), men klinket til å toppet med salt karamellsaus. På lørdag blir det Ninjagobursdag, med hjemmelaget pizza, brownies, popcorn og gelefigurer. Ingen sukkerbonanza hos oss!2017-01-15 15.56.48I 2017 ble jeg dillet på kjøleskapsgrøt til frokost, fortsatte fermenteringssirkuset med boblende kombucha, surdeig og mer til på kjøkkenbenken, klinket stadig til med luksuslunsjer som denne chevresalaten, laget mer veggismat som denne digge lasagnen og disse salatene. Hadde sukkerfri 2årsbursdag for Emilen vår og laget himmelsk iskake for anledningen. Jeg ble dillet på kollagen og har merket stor forskjell på hud, negler og hår. På tampen av året koset jeg meg glugg med juleforberedelser og vi hadde julekalenderen vår med fantastisk fine tilbakemeldinger (her er en av favorittene fra kalenderen, mandeldrøm).DSC_00092017-07-08 18.21.142017-06-01 18.59.442017-08-20 17.53.23Jeg skrev dette innlegget om hva sukkeret gjør i kroppen, og her skrev jeg om hvorfor jeg synes kostholdsveiledning er så viktig. Jeg fortsatte snopkokkeleringen og laget blant annet alt dette digge snopet til påske, og laget massevis med sprudlende sunn is på sommeren (her er gratis ishefte!). Jeg skrev også dette innlegget om sunn mat på budsjett i samarbeid med en studentavis.DSC_4568

Takk for følget i 2017. Jeg er så glad for at dere følger meg, gir tilbakemeldinger og  lar dere inspirere. Gleder meg til hva 2018 bringer! Godt nyttår!!