I motsetning til februar har mars vært LANG! Men på en positiv måte. Det har skjedd så mye, jeg har blogget masse og gjort masse gøy. Måtte april bli like bra!

TRE FINE TING

  1. Yogaweekend på Hankø. Gøy å bli spurt om å holde foredrag og få lov til å være med hele helgen som deltaker! Hankø hotell og spa gjentar suksessen og arrangerer ny weekend allerede 26-28april. Jeg er heldig å få være en del av programmet denne gangen også. Med både foredrag og fermenteringsworkshop!
  2. Faglig påfyll på Fedonklinikken. Det er herlig å få utfordringer, løse de og føle seg dyktigere i faget sitt. Denne måneden har jeg hatt mye å gjøre i Oslo, i tillegg til at jeg har vært på spennende fagseminar og fått presentert det nyeste innen cøliaki og glutenintoleranse.
  3. Fermenteringsbonanzaet som bare fortsetter og fortsetter!
    Siden nyttår har jeg hatt fulle kurs på både Surdeigsworkshop og Fermenteringskurs. Det er tydelig fler enn meg som er interessert i fermentering. Den levende maten gir meg altså SÅ mye, og jeg er heldig som får lov til å smitte min entusiasme og dele av mine erfaringer med kursdeltakerne mine!
Fantastiske kanelknuter av surdeig jeg bakte og hadde med på siste Fermenteringskurs. Surdeig er SÅ gøy!
Oppskriften finner du HER.

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

I mars har jeg hatt et samarbeid med Fazer YOSA som fører ulike yoghurtvarianter laget på havre. Jeg har testet de i ulike settinger og delt oppskrifter på både tzatziki, grønne vafler og smoothie. Oppskriftene har vært veldig populære!

Jeg delte også oppskrift på en av våre populære hverdagsmiddager, nemlig veggisgryta: Linsegryte. Månedens favorittoppskrift må likevel bli, HVERDAGSSJOKOLADEN. Min favorittsjokolade jeg spiser en liten bit av hver dag!

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

  1. Jeg er fortsatt over meg av begeistring for Sprudlende Sunn Yogaweekend vi arrangerer 10-12 mai. I disse dager planlegger vi de siste små detaljene. Detaljert kjøreplan for helgen er allerede sendt ut til deltakerene og det blir masse matkurs, fargerik mat, yoga, fermentering og hyggelige måltider sammen. Jeg skal ta massevis med bilder å vise frem når den tid kommer!
  2. Påske og påskeferie! Jeg tror jeg aldri har tellet mer ned til en ferie enn nå. Påsken er en av mine favoritthøytider. Jeg gleder meg like mye som barna til påskeeggjakt på hytta, masse utetid og sunn snop. I den forbindelse har jeg forresten laget noe fint til dere som kommer veldig-veldig snart!
  3. ONLINEKURS med en ny fin gjeng! Altså, jeg klarer ikke holde dette tett lenger. Jeg er i gang med å oppdatere kurset med masse nytt, blant annet om hormoner, stoffskiftet og hvordan spise best mulig. Jeg har endret navn på kurset fra “Spis deg slank og glad” til “SPIS DEG GLAD”, siden det i bunn og grunn ikke er et “slankekurs”, men et lærerikt, superinspirerende kurs med fokus på masse bra mat og kunnskap! Så kommer heller vektnedgangen som en god bonus 🙂
    Jeg starter opp etter påske og deler mer info når påmeldingen åpner. Det blir begrenset med plasser denne runden. Jeg synes det er så fint å bli kjent og kunne bistå alle! Vil du holde av plass? Send meg en mail: linn@sprudlendesunn.no. SOM jeg gleder meg!