Så var det februar og på tide å vinke “hei så lenge” til januar.

TRE FINE TING

  1. Bursdagsfeiring får 6 åringen vår. Stor stas med bursdag både for store og små! Vi feiret på ekte Daidalos-vis og spiste brownie til den store gullmedalje. Les mer om bursdagen her.
  2. Nye notatbøker og blanke ark. Jeg elsker skrive lister, notater, lage meg mål, drømme og notere ned idéer. Det beste med januar og nytt år er nye bøker, nye lister og nye drømmer og mål.
  3. Surdeigsbonanza! Dette har jeg ikke delt så mye av på bloggen, men heller i sosiale medier. Jeg har nemlig hatt to fulle surdeigsworkshop denne måneden og de har fått smake på digge kanelsnurrer (denne oppskriften), brød og annet godt. Min kjære surdeigsstarter har virkelig fått svingt seg på kjøkkenet, og mer skal de bli. Det er så gøy!

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

Det må bli de himla gode glutenfri rundstykkene. Virkelig de beste glutenfri rundstykkene jeg har smakt. Vi har laget de hver helg i hele januar og eeeelsker de!

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

1. Straks kommer info om tidenes helg i mai. Husker dere Sprudlende yogaweekend? Jeg har jobbet med detaljer for årets helg i lang tid, og nå er nesten alt klart. Jeg gleder meg så mye at jeg knapt klarer sitte i ro! Jeg gleder meg til å fortelle dere når det blir, hvor det blir, og hva som står på planen.
2. Fermenteringskurs på rekke og rad! Høst og vinter er den fineste tiden til å fermentere. Da bruker vi mer tid innendørs og temperaturen til fermentering er fin. Jeg har satt opp fler kurs i februar og mars, og det er nesten bare fulle kurs. Gøy! Sjekk arrangementer på facebooksiden til Sprudlende Sunn.
3. Spennende prosjekter jeg enda ikke kan fortelle så mye om!

MÅL FOR FEBRUAR

1. I januar har jeg hatt et mål om å stå opp kl.06 hver dag. Mest fordi jeg stadig er på jakt etter mer egentid/tid til å jobbe. Selvom klokken plinger 06 hver dag er det to ting som har vært avgjørende for at ønsket om egentid/jobbetid på morgenkvisten ikke har latt seg gjøre.
Nr 1: jeg har to små bøllefrø som også er våkne 06 hver dag. Og de holder liv i heimen kan du si. Hehe.
Nr 2: jeg er trøtt som en dupp fordi jeg sitter våken altfor lenge, ofte å jobber på kvelden.
Så, selvom jeg har klart målet har det ikke gitt de resultatene jeg har ønsket. Jeg elsker fortsatt morgenkvisten, så klokken skal fortsette å plinge 06. Nå må jeg bare bli flinkere til å legge meg på kvelden 😉
2. Mer utetid! Et mål for året generelt er å bruke mer tid ute. en liten tur hver dag gir meg altså SÅ mye. Snøstorm eller ei, jeg vil bruke mer tid ute!
3. Livesending hver uke! 
Vet du hva jeg blir helt sjelven av? 
Livesendinger! 
Det er skummelt å eksponere seg på den 
måten der for så mange. 
Likevel føler jeg at jeg har noe å si og noe å 
lære bort. Jeg vil bli flinkere på livesendinger 
og mest av alt, jeg har lyst til å bli 
bedre kjent med dere!

Lets go, februar!