Hei hå!
På tide å gi lyd fra seg etter noen dager med fri fra dataskjermen. Jeg er på plass på Risholmen med gjengen min. Heldige meg jobber her på 14 året nå. Jobben som kombinerer jobb og ferie i en fin harmoni. Risholmen er en privateid øy med fler små og store hus, golfbiler som farter rundt og mange båtturister. Vi har eget lite hus vi bor i hele sommeren. Vi tar morgenbad, henger på stranden, og spiser digg mat. I mellom alt dette jobber jeg på øyen som kokk og husholderske. Jeg holder styr på hovedhuset på øyen, lager tre retters middager, og litt andre måltider. Gjengen som henger her ute er helt fantastisk og selvom jeg på mange måter har helt fri fra ernæringsfysiolog-jobben når jeg er her benytter jeg ernæring i praksis hver dag. Jeg elsker jo matlaging og matglede, og det er klart at jeg nesten utelukkende serverer sprudlende sunn mat. Vi spiser nesten bare fisk, massevis med grønnsaker og mye frukt/bær. Jeg får brukt kreativiteten og lever på en rosa sky av skryt fra takknemlige gjester. Dette er en drømmejobb jeg ikke kan gi fra meg!

Risholmentid = ferietid, derfor blir det nok litt mindre aktivitet fra meg i julimåned. Noe jeg tror kanskje passer bra siden det er mindre skjermtid for de fleste? Jeg må likevel fremsnakke IS-HEFTET (gratis) med digge is-oppskrifter som passer ferietid. MAT-PREPP GUIDEN (gratis-guide) med alle mine oppskrifts-favoritter, det er viktig å preppe litt så du holder på gode vaner også i ferietiden. Også er det mange av dere som sender meg bilder at dere KICKSTARTER nå i ferietiden. En 10-dagers kickstart, eller kanskje bare en 7-dagers er digg også i ferien! Kickstartmenyen består av fargeglad mat som renser og gir masse næring. Det er så mange som har testet kickstarten nå og jeg er så glad for at dere digger den like mye som meg!

Nyt sol og sommer!