Vipps var det juni og tid for månedoppsummering igjen. Mai-måned fikk en litt rar slutt. Brått står livet litt på vent og jeg kjenner at jeg har nok med å få hverdagen til å gå opp. Mannen min skadet hånden stygt i en ulykke. Det er når slike ting skjer at en forstår hvor fort livet kan snu. Når man er sin egen sjef styrer man tiden sin selv. I hektiske perioder er det likevel ingen som tar jobben for deg selvom det ryddes plass i kalenderen. Jeg har derfor benyttet kveldene (og nettene) til å jobbe den siste uken. Det tror jeg ikke er spesielt lurt. Eller jeg vet det ikke er lurt. Det tuller litt med den hormonelle balansen i kroppen.

Apropos hormoner: den fine gjengen jeg følger på Onlinekurset mitt “Spis deg slank og GLAD” er midt i det hormonelle-universet denne uken. De lærer hvor fort den finstemte balansen går ut av spille og hvor stor innvirkning dette har på helsen vår. Hodet mitt er derfor fylt med nyeste kunnskap og vipps står jeg midt i det sirkuset selv. Høyt adrenalin, høyt kortisol (stresshormon), dårlig søvnkvalitet, tyr lett til tårer, sliten men likevel full av energi. Kroppen vår er ganske fantastisk, dette er overlevelsesmekanisme. Problemene begynner om man ikke tar signaler på alvor. Det skal jeg gjøre nå. Jeg rydder plass, utsetter og avlyser. Prioriterer hva som skal brukes tid på, prioriterer gåturer i stedet for løpeturer og prioriterer søvn. Mye med jobben min gir meg energipåfyll, derfor kan det være vanskelig å velge hva som skal prioriteres bort, men én ting er sikkert: mine to små proppeller gir (og tar, hehe) energi. De skal jeg bruke tid på denne uken. Neste uke er pappaen i huset tilbake hjemme, det gleder vi oss til <3

TRE FINE TING

  1. SPRUDLENDE SUNN YOGAWEEKEND – Fy søren så gøy dette var! Det er andre gang vi arrangerer yogaweekend og det var like bra om ikke bedre. Alt fra start til slutt gikk etter planen og det virket som alle hadd det supert. Love it! Les mer om yogaweekenden her om du vil.
  2. FEERIEE! Like etter 17-mai dro hele gjengen på en etterlengtet ferie til Kypros. Vi elsker mai-ferie og en forsmak på sommer. For en bra ferie det ble!
  3. MATKURS PÅ FRITIDSKLUBBENE – Jeg og Sarpsborg kommune har et prosjekt sammen. Det dreier seg i stor grad om forebyggende helsearbeid, et prosjekt som ligger mitt hjerte nært. Jeg skal i hele år ha matkurs rundt omkring i kommunen, først ut er for barn og unge på fritidsklubbene. Kursene er gratis og jeg er sikker på ringvirkningene av disse kursene er stoore!

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

Denne måneden har ikke en eneste ny oppskrift fått pryde bloggen. Jeg har derimot repostet fler favoritter som går igjen og lages på repeat hos oss. DENNE bønnebrownie har jeg laget to ganger bare de siste ukene. Såååå god!

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

  1. Få mannen min i hus igjen. Hjertet bobler over av følelser om dagen. Jeg er takknemlig for mannen min, og for gjengen vår. Vi er heldige!
  2. IDYLL FESTIVAL – Vi er crazy bananas og skal på festival to dager til ende. Helt uten kids! Mon tro vi skal kos oss! Fler som skal?
  3. Tid til å jobbe med noe veldig spennende. De neste ukene byr på mer ro og mer tid til spennende prosjekter. Jeg forteller mer om litt! Også starter Risholmensommeren til helgen da! Det blir fint!