Altså, HVOR ble april av? Jeg er inne i en hektisk periode nå med mange baller i luften og mye spennende som skjer. Dagene, ukene og månedene bare flyr av sted. Når jeg har det hektisk må jeg prioritere bort noe og da er det ofte bloggen min det går ut over. Jeg ser derfor at de faste spaltene som blant annet de populære UKESMENYENE har uteblitt. Det må vi jo gjøre noe med (selvom mai dog er like hektisk, hehe!)! Siden april forsvant før jeg rakk å blunke er det på sin plass med en aldri så liten månedsoppsummering.

TRE FINE TING

  1. Matkurs for små kokker. Første helgen i april arrangerte jeg matkurs for de små kokkene. Det ble en fantastisk fin formiddag for store og små!
  2. Påskeferie med gjengen min! Hele påskeuken tilbragte vi i solen på hytten vår. Rolige dager, sunn snop og en del kilometer med joggesko på beina.
  3. Online foredrag og oppstart av nytt kurs! Det var altså SÅ gøy med online foredrag! Jeg har de siste månedene finpusset på SPIS DEG SLANK OG GLAD KURSET. Lagt til ny kunnskap, lagt til oppskrifter og lagt til en egen ny del om hormoner og stoffskiftet. Det er derfor så stas at en ny gjeng med fine damer er i gang på kurset. Det er så fint å kunne få hjelpe de til å nå store og små mål! Jeg er heldig!

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

Siden april har vært hektisk har det ikke vært mye å skryte av når det gjelder påfyll i oppskriftsarkivet. Den ene oppskriften som har funnet veien på bloggen er derimot en sabla god pannekakeoppskrift med quinomel. Disse har vi laget til kveldsmat en del. Mitt lille tantegull på 1 år digger disse like mye som “liksombrødrene” (som de kaller seg)!

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

  1. Linn + matkurs på ungdomsklubbene i Sarpsborg = sant! Jeg har helt glemt å fortelle om samarbeidet jeg har gående med Sarpsborg Kommune. I hele 2019 skal vi samarbeide! Først ut tilbyr vi GRATIS matkurs til barn og ungdommer på Fritidsklubbene i kommunen. Først ut er Undommens kulturhus midt i sentrum allerede til mandag. Sammen slår vi et slag for å løfte folkehelsa! Jeg gleder meg!!
  2. SPRUDLENDE YOGAWEEKEND! Dette har jeg skrevet på denne listen måned etter måned, og tenk. Nå er det bare én uke igjen til årets høydepunkt! Jeg og min kjære hjertevenn Iselin arrangerer Yogaweekend på vakre Kjærnes Gård neste uke. Tjohoo!
  3. Sydligere strøk! Like etter 17 mai drar hele hurven på ferie til Kypros. Elsk på en liten ferieuke før sommeren kommer for full blomst her hjemme. Virkelig nødvendig etter mye jobbings. Som jeg gleder meg! Et innlegg om litt småtteri jeg ikke klarer meg uten, som skal få bli med i baggasjen kommer snart!