Så var oktober forbi og det er på sin plass med en liten oppsummering av måneden som har gått. For en høst dette har vært!
Takk for nå OKTOBER, du har vært superfin!

TRE FINE TING

1. Etter mye reising i sommermånedene har vi brukt oktober til å landet litt. Faktisk har vi ikke vært på farten annet enn en helg på sleepover hos en fin studieveninne og hennes fine familie. En skikkelig koselig oktoberhelg!
2. Proppfull timeplan med kurs og foredrag. Denne måneden har jeg kjent på en stor takknemlighet for at jeg får lov til å jobbe med det jeg elsker drive med. Jeg er så takknemlig for å ha fått muligheten til å jobbe og lære så mye spennende på Fedonklinikken i Oslo.
3. Bursdagsfeiring for mine fine lillesøster, og den spontane firelags sjokoladekaken som smakte himmelsk!

MÅNEDENS FAVORITTOPPSKRIFT

Oktoberfavoritten må helt klart bli surdeigsskolebollene! Jeg har fått så mange meldinger og tilbakemeldinger på disse. Har du ikke surdeig kan du følge oppskriften til punkt og prikke likevel, bare erstatt surdeigen med 1 toppet ts tørrgjær 🙂
Og når vi først er inne på favorittoppskrifter har jeg vært og fortsatt er dilla på verdens beste spicy chai latté!

TRE TING Å GLEDE SEG TIL

1. Avslutte spennende samarbeid med HNH videregående skole i Fredrikstad. Elevene i førsteklasse har i naturfagtimen fermentert Kombucha og testet mange spennende parametre for oss. Les mer om prosjektet her. I starten av november skal elevene fremføre resultatene for oss og vipps får vi mange spennende resultater å lære av. Eksempel, kan honning eller kokossukker brukes som søtning? Hvilken te gir best resultat? Må det være økologisk te? Osv. Dette er så spennende!
2. BODY MIND FESTIVAL 23-25 november. Randi og jeg skal ha snopworkshops på Body Mind Festival på Norges Varemesse hele helgen 23-25 november. Der skal vi dele masse tips og triks, samt dele favorittoppskrifter og smaksprøver. Dette er festivalen for den helsebevisste, les mer her. Kanskje vi sees?Vi slår på stortrommen og overnatter i Oslo hele helgen og håper rekke litt venninnetid og god mat i hovedstaden også. Dette gleder jeg med så til!
3. Juleforberedelser! Åå som jeg gleder meg til juuul! Vi er i gang med oppskriftsutvikling og kokkelering til NYTT julehefte som kommer veldig snart. Julekokkelering er det koseligste jeg vet om og jeg gleeeeder meg til å vise dere resultatet!

MÅL FOR NOVEMBER

1. I oktober hadde jeg målsettning om jogging 2 gr pr uke. Det har jeg slettes ikke klart hver uke, men noen uker har jeg fått det til. Det er lett for at småbarn/gründertilværelsen tar meg, selvom jeg vet det ikke er noen unnskyldning. SÅ i november håper jeg at jeg kan klare det målet. Mest av alt fordi jeg elsker jogge og fordi det er da jeg tenker de beste tankene.
2. Rydde opp litt i kalenderen og planene fremover. Jeg har en tendens til å ha litt for mange baller i luften fordi jeg synes alt er så gøy. Men det er nok lurt å lande noen baller før man kaster opp en ny 😉
3. Fortsette den gode flyten med oppskrifter, produkttesting, tips og råd her på bloggen. Er dere ikke enige? Jeg har så masse fine ting på lur å vise dere!!

Ha en strålende fin novemberdag!