Hei hå!
Fikk dere med dere denne artikkelen i Dagbladet i forrige uke? Jeg er så opptatt av dette her! Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å velge ren, naturlig og økologisk hud og hårpleie til både meg og barna. Jeg tar akkurat de samme valgene som jeg gjør med maten jeg spiser. Rent, naturlig, og aller helst økologisk.

Husker dere jeg var på pressevisningen av RÅ skinkcare for et års tid siden? Siden har jeg vært fast bruker og er helt hektet på produktene. Jeg har med tiden funnet mine favoritter som passer min hud perfekt. Jeg har en enkel hudpleierutine med tre produkter som er fullstendig must haves hos meg. Jeg renser huden morgen og kveld, bruker denne etter rens på dagtid og denne etter rens før jeg legger meg. Jeg elsker nypefrøoljen! Den trekker lett inn i huden og tetter ikke porer som mange andre oljer. Dessuten inneholder den høy dose av A og C vitamin som gir den en styrkende effekt på huden. Jeg føler den virkelig gir glød! 2011-02-22 01.02.12Disse produktene har jeg stort sett klikket hjem fra nett, men da jeg oppdaget at Sunkost Storbyen i Sarpsborg har produktene durer jeg heller innom der. Det er noe med å se og kjenne på produktene synes jeg! Dessuten er det fint å kunne sammenligne produkter og få hjelp og veiledning omkring hvilke produkter som passer akkurat din hud. Jeg har for eksempel endret hudtype fra sensibel og vendig tørr før jeg fikk barn til en kombinasjonshud nå. Jeg sliter ikke mer fete flekker i ansiktet, men er tørr i noen partier og trenger ikke så mye fukt i andre partier. Nypefrø oljen fungerer derfor som en nydelig nattkrem for meg og gir virkelig huden glød. Jeg prøvde meg en liten periode uten men det går ikke! Det er rene luksusen og smøre seg! Dessuten er den jo anti-aging noe som er viktig for denna kroppen siden jeg tross alt er tobarnsmamma og nærmer meg 30!

Disse produktene bør testet ut altså. Just sayin’!