H E R L I G H E T! Snakk om herremåltid av en middag!

I dag slang vi kyllingfilet marinert med hvitløspulver, salt, paprikapulver, litt curry og litt gurkemeie sammen med olje på grillen. I ovnen slang vi pastinakkbåter med massevis av hakket frisk gressløk, persille, hvitløkspulver og salt og lot den kose seg i 15 min. På bordet sto en stor grønn salat med overflod av vårløk (som forøvrig gir meg skikkelig sommerfølelse) og på kokeplaten vispet vi sammen en superdigg bernaise med en dæsj mandelmelk. Åh, herligheeeet for et måltid! Jeg klarte ikke slutte å lage “mmmmmm” lyder. Hver eneste gang jeg tok en bit av den sabla gode marinerte kyllingen, pastinakken eller sausen måtte jeg lage lyd. Nam!

Og du, ikke vær redd for å krydre. Krydder stimulerer forbrenning og immunforsvar. Gurkemeie er forøvrig naturens kortisol og er overlegen mot betennelser. Når du tror du har krydret nok, krydrer du en god slant til! Håper du fikk lyst på sabla god kylling du også!?