I dag er dagen hvor man spiser muffins til lunsj og pizza til middag. Hverdag eller ei, her skal man kose seg! Jeg er en flink liten livsnyter og bor i tillegg sammen med to andre livsnytere. Livet er jo til for å nytes!
2014-06-17 18.20.222014-06-17 18.23.01I travelhetens navn har vi de siste månedene levd på kikertpizza (som dog er himla godt), og av den grunn hadde jeg heeelt glemt den fantastiske lørdagspizzaen. Om du ikke har prøvd deg på den tidligere er det på tide. Den har tynn sprø bunn som smaker himmel, og når man da topper den med massevis med deilig topping blir det rene festmåltidet! Hos oss ble det altså lørdagspizza på en tirsdag, og det har aldri smakt bedre. NAM!

Jeg og Ellisfis har koset oss ekstra på dagen i dag også vi. Vi har nemlig vært på babybesøk hos en fin bitteliten skapning i dag. Vi fikk deilig lunsj og fikk kose masse med den bittelille skapningen som bare er fire dager gammel. Med i veska hadde jeg pakket med meg en kakemix,  og sammen med noen sjokoladebiter og noen muffinsformer tryllet vi frem noen himla gode chocolate chip muffins på et lite blunk. Perfekt kos (også på en tirsdag! hoho)!

Nå skal livsnyteren knyte på seg joggeskoene og løpe ukens første løpetur. Hei sålenge!