Herlighet! Dette har jeg gledet meg til å rope ut! Det er altså SÅ staaas!

I starten av mars kommer boka mi. Den har jeg jobbet med i snart et år nå. Skrevet, skrevet og skrevet. Laget nye oppskrifter, fornyet gamle favoritt-oppskrifter, tatt bilder og lagt planer. Denne boka er som en bibel. Det er denne du trenger for å finne kostholdet som passer for akkurat DEG. Jeg har gjort ernæring enkelt og gøy, jeg har samlet alle mine beste tips og triks for å spise BRA i en hektisk hverdag, og ikke minst: nesten 100 oppskrifter!!

Dette er virkelig en drøm som har gått i oppfyllelse! Jeg er så takknemlig for at Frisk forlag tok kontakt og ønsket skrive bok med meg. Tenk, forfatter liksom! Skikkelig stas!

I disse dager går vi inn i den siste fasen før boka skal i trykken. Nå skal all tekst og bilder setter sammen. Jeg vil dele litt snask og sniktitt fra boka på nyhetsbrev fremover. Der vil det også lure seg en oppskrift eller to innen boka kommer. Registrer deg HER om du vil få dette rett i innboksen din ?